ABRA Software posiluje na západě

[Tisková zpráva] Novým partnerem ABRA Software v západočeském regionu se stala plzeňská společnost Techniservis, která je uznávaným poskytovatelem komplexních služeb v oboru prodej a servis tiskáren, kopírovacích strojů a multifunkčních přístrojů .

Společnost Techniservis s.r.o. byla založena v roce 2002 a už o rok později doplnila nabídku servisu a prodeje o další přidružené služby, které jsou v dnešní době nevyhnutelnou součástí podnikatelských aktivit. Vzhledem ke včasné orientaci na komplexní služby tiskových řešení včetně outsourcingu se stala významným dodavatelem v plzeňském regionu.

Techniservis zaznamenává za posledních několik let meziroční růst obratu a hospodářského výsledku ve výši 20 – 30 procent a v rámci plánovaného rozvoje došlo v těchto dnech k vytvoření samostatné divize, zabývající se implementací komplexního software tiskových řešení a informačních systémů. V této souvislosti byla podepsána dealerská smlouva se společností ABRA Software a Techniservis předpokládá, že využije svých zkušeností v dodávkách komplexních služeb firemní klientele, a uplatní je při prodeji informačních systémů ABRA.

„Víme, že mnoho zákazníků oceňuje komunikaci s dodavatelem, který je schopen zabezpečit požadované služby,“ uvedl generální ředitel ABRA Software Martin Jirmann. „Proto si vybíráme špičkové partnery, kterým poskytujeme zázemí moderní softwarové firmy a vyspělé podnikové aplikace.“

Svým partnerům ABRA nabízí nejen technologie nebo samotná řešení, ale také spolupráci na obchodních případech, školení pro konzultanty, vyspělé implementační metodologie nebo technickou podporu.