ABRA Software rozvíjí vzdělávací program pro uživatele systémů ABRA Gx

[Tisková zpráva] Společnost ABRA Software zaznamenává dlouhodobý nárůst zájmu o jednotlivé formy školení, tvořící ucelený systém vzdělávání, který pro své uživatele stále rozvíjí.

„Počet odškolených uživatelů na vzdělávacích seminářích stále roste. V roce 2006 jsme odškolili jen v pražské pobočce přes 800 uživatelů, v roce 2007 to byl již více jak dvojnásobek a za první tři měsíce roku 2008 jsme zaznamenali přibližně stejný počet jako během celého roku 2006. Kapacity se navýšily také díky vzniku další školící místnosti,“ uvádí vedoucí oddělení vzdělávání Kamil Bureš. Další školící místnost byla zřízena z důvodu vysokého zájmu o školení zaměřená zejména na Mzdy a personalistiku a další moduly systému ABRA ve spojitosti s řadou legislativních změn, které nabyly účinnosti v tomto roce.

Pozitivní zkušenosti uživatelů jsou zřetelné i na rostoucím počtu přístupů k e-learningovým kurzům, které jsme veřejnosti představili před rokem. Statistika ukazuje jen za první polovinu měsíce dubna více jak 150 přístupů na jednotlivé kurzy. Současný trend elektronických služeb, které zahrnují i nové možnosti vzdělávání v pohodlí domova či vyhrazeného času v práci, naznačují prostor pro další rozvoj nabídky kurzů dostupných na webovém portálu. „V současné době zvažujeme rozšíření nabízeného portfolia dostupných kurzů. Volíme však pouze e-learningové kurzy modulů, které nevyžadují individuální přístup lektorů,“ sděluje vedoucí divize služeb Tomáš Kubelka.

Pro úplné nováčky pracující se systémy ABRA nabízí firma možnost společného vytvoření kompletního výcvikového programu, který vede k rychlému zvládnutí funkcí potřebných pro konkrétní práci se systémem a dává možnost volit jednotlivé formy vzdělávání z hlediska jejich efektivnosti a účinnosti. Klíčové je, že hromadné vzdělávací semináře, které firma vypisuje, jsou již zahrnuté v ceně roční podpory, proto je zákazník neplatí.