Acronis konkurenční upgrade: 40% sleva

[Tisková zpráva] Praha, 23.11.2009 — Acronis, Inc. spouští program pro konkurenční upgrade, který nabízí možnost získat slevu 40% na veškeré produkty z oblasti zálohování a hromadné instalace diskových obrazů.

Program je dostupný prostřednictvím distribuční sítě a je určen pro zákazníky, kteří používají produkty konkurenční k nové produktové řadě Acronis® Backup & Recovery™10. Akce je platná rovněž pro produkty z řady Acronis® Snap Deploy™, které jsou určené pro hromadnou instalaci diskových obrazů. Oproti jiným konkurenčním upgradům není program limitován minimálním objemem licencí a rovněž není omezen počet licencí, které zákazník může v rámci programu nakoupit.

“Mnoho ze stávajících zákazníků společnosti Acronis jsou malé a střední organizace a na tuto oblast se také přednostně zaměřujeme. Náklady spojené s přechodem na strategii obnovy po havárii mohou být pro malé a střední firmy odrazující. Chceme jim proto vyjít vstříc a nabídnout řešení, které jim uspoří náklady jak v okamžiku nákupu, tak v dlouhodobém horizontu. “ říká Zdeněk Bínek, ředitel obchodního zastoupení Acronis, Inc. pro Českou republiku a Slovensko.

Program lze aplikovat na veškeré zálohovací a deploymentové produkty konkurenčních firem, jako je Symantec, CA a další. Zákazníci získávají nárok na slevu ve výši 40% oproti plným cenám.

Acronis® Backup & Recovery™10 poskytuje zálohování a obnovu, deduplikaci a podporu virtuálních prostředí v jediném snadno použitelném řešení a nabízí tak výhodnou alternativu ke konkurenčním produktům. Doplněk pro deduplikaci umožní organizacím snížit požadavky na diskovou kapacitu záloh až o 90%, což se současnou slevou z pořizovací ceny ve výši 40% dělá z Acronis® Backup & Recovery™10 jedno z nejdostupnějších deduplikačních řešení na trhu.

Doporučené koncové ceny bez slevy se pohybují od 1.516 Kč pro samostatnou verzi Workstation po 24.347 Kč za Advanced Server včetně vzdálené správy. Doplněk deduplikace se pohybuje od 596 Kč pro Advanced Workstation po 5.320 Kč pro Advanced Server. Veškeré podnikové licence zahrnují jeden rok Acronis Advantage Standard Maintenance – záruku upgrade a technickou podporu 10/5 v českém jazyce. Pro státní správu a samosprávu poskytuje Acronis speciální EDU/GOV licenční program, který je ještě o 25 % výhodnější. Veškeré produkty jsou k dispozici v anglických i českých verzích.

Pro využití nabídky konkurenčního upgradu je zapotřebí doložit důkaz o vlastnictví konkurenčního produktu. Další informace o této nabídce najdete na stránkách www.acronis.cz/kon­kurencni-upgrade

Acronis® Backup & Recovery™10 získal od svého uvedení na náš trh již dvě ocenění odborných časopisů (PC Revue, Connect) a zájem o toto řešení neustále narůstá. Uživatelé se mohou seznámit s Acronis® Backup & Recovery™10 mimo jiné prostřednictvím pravidelně pořádaných webinářů. Veškeré informace o produktech včetně možnosti stažení trial verzí lze najít na www.acronis.cz

O společnosti Acronis
Acronis je globálním dodavatelem softwaru pro management zálohování, který korporacím i jednotlivcům umožňuje manipulaci, správu a údržbu dat. Acronis prodává inovativní řešení pro obnovu po haváriích, konsolidaci serverů a virtualizační migraci, která uživatelům umožňuje zachovávat kontinuitu podnikání a zredukovat dobu výpadku ve výpočetních prostředích. Softwarové produkty Acronis jsou prodávány ve více jak 180 zemích a jsou dostupné v 15 jazycích. Pro další informace prosím navštivte www.acronis.cz nebo kontaktujte info@acronis.cz.

Podnikatel.cz: Snížení DPH na 15 % se netýká všech

Snížení DPH na 15 % se netýká všech

Root.cz: Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

DigiZone.cz: Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

DigiZone.cz: Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

DigiZone.cz: Vedení ČRo: personální změny od ledna

Vedení ČRo: personální změny od ledna

Root.cz: Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Vitalia.cz: Nejlepší obranou při nachlazení je útok

Nejlepší obranou při nachlazení je útok

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat