Actinet se stal nejlepším partnerem Crossbeamu ve střední a východní Evropě za rok 2005

23. 2. 2006

[Tisková zpráva] Ocenění ukazuje nejen na úspěšnou a úzkou spolupráci obou společností, především však potvrzuje přední postavení Actinetu v oblasti high-end řešení síťové bezpečnosti.

Praha 7.únor 2006 – Společnost Crossbeam Systems, přední výrobce vyspělých bezpečnostních platforem pro velké organizace, vyhlásila společnost Actinet Informační systémy, s.r.o., výhradně orientovanou na bezpečnost informačních technologií, jako „Crossbeam Central and Eastern Europe VAR of the year 2005“.

Partnerská spolupráce obou firem započala v roce 2003. Actinet dokázal brzy zaujmout čelní postavení v implementaci řešení postavených na platformě Crossbeam. Tato skutečnost ukazuje na technickou zdatnost a profesionalitu konzultantů Actinetu, kteří se s produkty společnosti Crossbeam Systems velmi rychle sžili a dokázali rozpoznat a v praxi využít všechny jejich výhody a možnosti při řešení problematiky bezpečnosti rozsáhlých sítí. Současná spolupráce je velmi těsná, konzultanti Actinetu mají přímé vazby na vývojové pracovníky Crossbeamu, což Actinetu dovoluje velmi rychle a pružně reagovat na požadavky zákazníků.

Hanuš Adler, ředitel Actinetu, tento krok komentuje: „Ocenění není náhodné, je podloženo zkušeností a flexibilitou našeho týmu konzultantů, který právě v těch nejnáročnějších projektech dovede ku prospěchu zákazníků plně využít možností produktů společnosti Crossbeam.“

Ivan Dolenský, EMEA VP Sales, dodává : „Blahopřeji Actinetu, který díky silnému odbornému zázemí a zkušenostem z realizace skutečně náročných projektů představuje pro Crossbeam nejen předního implementačního partnera, ale i vysoce ceněný zdroj námětů a poznatků z reálného nasazení a provozu našich zařízení.“

O společnosti Crossbeam Systems
Společnost Crossbeam Systems, Inc., s ústředím v Concordu ve státě Massachusetts byla založena počátkem roku 2000 a je vedena špičkovými manažery původně ze společností Bay Networks, Cisco, Nortel/Wellfleet a Alcatel. Crossbeam vyrábí vysoce dostupné, samo ozdravné bezpečnostní přepínače, které integrují patentované technologie Crossbeamu s nejlepšími bezpečnostními technologiemi jako jsou firewally Check Pointu, detekce průniku SourceFire, anti-viry a Web-filtering Trend Micro. Zařízení Crossbeam tak představují vynikající platformu pro sjednocení bezpečnostní infrastruktury.

O společnosti Actinet Informační systémy
Společnost Actinet Informační systémy s.r.o. je přední dodavatel komplexních řešení v oblasti bezpečnosti informačních technologií na území ČR a SR. Služby společnosti pokrývají všechny fáze úspěšného nasazení těchto řešení, tj. vyhodnocení bezpečnostní situace klienta, návrh řešení, jeho realizaci, správu a monitoring. Actinet si uvědomuje význam včasných a přesných informací pro bezvadné fungování bezpečnostního outsourcingu. Proto disponuje vlastním dohledovým centrem, které nepřetržitě sleduje a vyhodnocuje bezpečnostní situaci klientů. Zabývá se také monitoringem potenciálních bezpečnostních hrozeb, jehož výstupy lze z části nalézt na stránkách zpravy.actinet­.cz.

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

120na80.cz: 5 poporodních problémů a jejich řešení

5 poporodních problémů a jejich řešení

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem