ACTIVE 24 spouští multihosting

8. 9. 2010

[Tisková zpráva] ACTIVE 24 nabízí nově zcela unikátní nabídku multihostingových balíčků. S novým multihostingem lze spravovat až 10 domén na jednom hostingu a za jednu cenu, balíčky navíc obsahují vše, co je k webové prezentaci potřeba. Součástí balíčků jsou tak e-maily, databáze, skripty, FTP přístupy, cron a mnoho dalších komponentů.

Zcela nové a obsahem unikátní multihostingové balíčky jsou k dispozici ve dvou variantách HOME a BUSINESS. Nová nabídka vychází cenově ze současných webhostingových balíčků, radikálně se však zvýšily parametry a novinkou je multihostingové řešení. Za stejnou cenu tak nyní zákazníci ACTIVE 24 dostávají mnohem více.

Na balíčku HOME, který je prodáván za 129,– Kč/měsíc, lze hostovat najednou až 5 domén, ke každé doméně lze vytvořit samostatný webhosting. Celková prostorová kvóta, která je pro jednotlivé webhostingy k dispozici je 5 GB, kvótu si zákazníci mohou libovolně rozdělit mezi jednotlivé webhostingy, v rámci nich pak dále mezi web, e-maily a databázi. Každý webhosting pak obsahuje databázi, FTP přístup, skripty, CRON, e-mailové schránky, možnost vytvářet domény třetího řádu, statistiky návštěvnosti, tedy vše, co je třeba pro webovou prezentaci. Balíček BUSINESS poskytuje ještě více prostoru, 10 GB, a umožňuje hostovat až 10 domén, ostatní parametry pro jednotlivé hostingy jsou stejné. Balíček BUSINESS se prodává za 249,– Kč/měsíc.

Nabídkou multihostingových balíčků vychází ACTIVE 24 vstříc všem, kteří potřebují efektivně hostovat více domén pod jedním webhostingem. Využít unikátní nabídky mohou jak profesionálové, kteří spravují více webů pro své klienty, webdesignéři, tak obecně podnikatelé, kteří mohou s novou nabídkou výrazně ušetřit.

„Jsme rádi, že jako první český webhoster můžeme zákazníkům v České republice nabídnout multihostingové řešení. Tradiční stabilita a kvalita našich služeb spolu s kvalifikovanou zákaznickou podporou v režimu 7×24 bude jistě ve spojení s touto neodolatelnou cenovou nabídkou dostatečným motivem pro výběr naší společnosti jako webhostingového partnera,“ dodává k nové nabídce František Grunt, manažer marketingu ACTIVE 24.

ACTIVE 24, s.r.o. je přední český registrátor domén a poskytovatel webhostingových služeb. Společnost se zaměřuje na malé a střední podniky i jednotlivce, kterým nabízí kompletní internetová řešení (www.active24.cz). Zároveň provozuje jedno z největších virtuálních obchodních center Vltava2000 (www.vltava2000­.cz). Společnost ACTIVE 24 je součástí skupiny Active 24 ASA, celoevropského poskytovatele hostingových služeb s centrálou v norském Oslu a pobočkami v 15 evropských zemích. Od roku 2006 je stoprocentním vlastníkem skupiny Active 24 norská společnost Mamut.

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Lupa.cz: Propustili je z Avastu, už po nich sahá ESET

Propustili je z Avastu, už po nich sahá ESET

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Měšec.cz: Přejete si číslo účtu na přání?

Přejete si číslo účtu na přání?

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?