Adobe přináší nová řešení pro generování dokumentů

[Tisková zpráva] San Jose, USA, 27. června 2007 - Společnost Adobe ohlásila nová řešení pro generování dokumentů v produktu Adobe® LiveCycle® Enterprise Suite (ES). Adobe LiveCycle ES, stavějící na vedoucí roli společnosti Adobe v procesech s interaktivními formuláři, umožňuje organizacím zavést společné návrhové prostředí pro vytváření a distribuci dokumentů, které zahrnuje požadavky na jejich generování interaktivně, na vyžádání a v dávce.

Nová řešení pro generování dokumentů, produkty Adobe LiveCycle Production Print ES a LiveCycle Output ES, sloučí podniková data s šablonami z programu LiveCycle Designer ES a tím vytvoří personalizované dokumenty, které zaujmou, přitáhnou a informují. Software LiveCycle Production Print ES je zaměřený na požadavky vysokonákladového a produkčního výstupu, zatímco LiveCycle Output ES se nejlépe hodí pro aplikace fungující na vyžádání nebo pro střední náklady. LiveCycle ES s těmito novými schopnostmi integruje generování dokumentů s elektronickými formuláři, řízením procesů a zabezpečením dokumentů a umožňuje vytvářet obchodní procesy pokrývající vše od počátečního požadavku až po finální archivovaný dokument.

„V různých organizacích vidíme vzrůstající poptávku po personalizované komunikaci založené na jednotném pohledu na zákazníka,“ řekl Riley McNulty, vedoucí výzkumu služby dokumentových řešení u společnosti IDC. „Společnostem mohou přinést prospěch nástroje, které automatizují pracovní postupy s dokumenty od jejich vytváření a produkce až po doručení. Pomocí zkombinování interaktivních nástrojů s produkčním výstupem poskytuje řešení od Adobe jednotnou infrastrukturu pro pracovní postupy, která umožní společnostem využít výhod personalizované komunikace se zákazníky.“

Produkt LiveCycle Production Print ES, výsledek spolupráce mezi společnostmi Adobe a StreamServe™, integruje software LiveCycle Designer s aktualizovanou verzí softwaru Persuasion společnosti StreamServe a umožňuje zjednodušit produkci takových dokumentů, jako jsou bankovní výpisy a upozornění na ceny akcií. Toto nové řešení od Adobe nabízí schopnost doručování vysokých nákladů jak pro jednoduché úlohy, tak i pro složité balíky dokumentů. Podporuje také formáty AFP, PostScript®, PCL a PDF a nově přináší pokročilé schopnosti post-procesingu, jako jsou kolekce dokumentů, řazení dokumentů a vyřazování stránek se spojením elektronickou sponkou. LiveCycle Production Print ES navíc umožňuje optické rozpoznávání značek (OMR – Optical Mark Recognition) zvyšující efektivitu podatelny pošty.

LiveCycle Output ES umožňuje organizacím generovat, sestavovat a doručovat personalizované dokumenty v tištěném nebo elektronickém formátu, jako jsou smlouvy, nabídkové balíčky nebo adresní štítky. Balíčky dokumentů lze přizpůsobit zkombinováním nově generovaných souborů PDF se stávajícími soubory z úložiště dokumentů. LiveCycle Output ES navíc převádí PDF do PostScriptu nebo do formátů obrazových souborů a jejich automatickým směrováním podporuje operace tisku nebo archivace bez obsluhy.

„Jsme nadšeni, že můžeme spolupracovat se společností StreamServe na rozšíření produktu LiveCycle ES a poskytnout tak zákazníkům možnosti doručování personalizovaných informací v každém kroku jejich obchodního procesu,“ řekl David Mendels, vedoucí viceprezident společnosti Adobe. „Vylepšení dynamického vysokonákladového generování dokumentů v softwaru LiveCycle představuje další milník v našem úsilí nabídnout podniková řešení, která dají našim zákazníkům strategickou výhodu při komunikaci.“

Ceny a dostupnost
Software LiveCycle Production Print ES je již dostupný v omezeném vydání a očekává se, že bude všeobecně dostupný na podzim roku 2007. Předpokládá se, že software Adobe LiveCycle Output ES bude dostupný v červenci 2007. Stávající řada produktů Adobe pro generování dokumentů, rodina Adobe Central Output Server, bude i nadále k dispozici. Uživatelé softwaru Central Output, kteří budou chtít využít výhod prostředí LiveCycle, budou mít nárok na zvýhodněné zakoupení softwaru LiveCycle Output ES. Další informace naleznete na adrese www.adobe.com/pro­ducts/livecycle.

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Vitalia.cz: 7 druhů hotových těst na vánoční cukroví

7 druhů hotových těst na vánoční cukroví

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Měšec.cz: Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče