ADSL internet od T-Mobile již za 399 korun

[Tisková zpráva] V balíčku 2v1 internet za necelé čtyři stovky po celou dobu trvání smlouvy. Nabídku lze využít ke všem hlasovým tarifům

Praha, 2. září 2010 – Pořídit si pevný internet od T-Mobile nikdy nebylo tak výhodné. Operátor nyní nabízí v balíčku 2v1 Internet ADSL Standard bez pevné linky jen za 399 korun měsíčně. A to po celou dobu trvání smlouvy, tedy dva roky. Speciální cena je platná pro aktivace do konce října a získají ji uživatelé všech hlasových paušálů, včetně těch nejnižších.

Kdo uvažuje o pevném internetu na doma za velmi nízkou cenu a má od T-Mobile hlasový tarif, má nyní jedinečnou příležitost. Při uzavření smlouvy k tarifu Internet ADSL Standard bez pevné linky na dva roky získá na 24 měsíců surfování doma nebo v kanceláři již za 399 Kč včetně DPH měsíčně v rámci balíčku 2v1. Ten spojuje Internet ADSL Standard bez pevné linky a hlasové tarify z nabídky T-Mobile za jednu výhodnou cenu.

Speciální nabídku lze využít až do konce října 2010. Cena 399 korun je platná při uzavření smlouvy v rámci balíčku 2v1. V jeho rámci lze pevný internet kombinovat téměř se všemi mobilními paušály z nabídky T-Mobile – od BAV SE přes minutové až po kreditní a komunitní tarify.

Internet ADSL Standard bez pevné linky nabízí surfování s rychlostí: download až 8 Mb/s/upolad 512 kb/s. Uživatel tak získá přístup na web, aniž by musel platit paušál za pevnou linku.

O společnosti
Společnost T-Mobile Czech Republic působí na českém trhu od roku 1996. K 30. červnu 2010 společnost obsluhovala téměř 5,5 milionu mobilních zákazníků.

T-Mobile nabízí mobilní služby ve standardu GSM 900 MHz a 1800 MHz, a zároveň provozuje síť UMTS. Od 1. ledna 2008 je T-Mobile poskytovatelem služby vysokorychlostního přístupu k internetu technologií ADSL a rovněž nabízí hlasové služby prostřednictvím veřejné pevné sítě elektronických komunikací. Od konce roku 2009 společnost rozšířila nabídku také o ICT služby.

Od svého založení společnost klade důraz na kvalitu nabízených služeb, vynikající péči o své zákazníky a korektní chování k obchodním partnerům, zaměstnancům a životnímu prostředí. T-Mobile je mimo jiné držitelem ocenění VIA Bona 2009 za zapojování zaměstnanců do dárcovství a dobrovolnictví.

T-Mobile je členem mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom. Zákazníci díky mezinárodnímu zázemí mohou v zahraničí počítat s dostupností služeb, na něž jsou zvyklí z domova, či využít jednotné a velmi výhodné ceny za volání.

Další informace o společnosti: www.t-press.cz nebo www.t-mobile.cz.