AirLive EtherWe-1000U Ethernet Adaptér je chytrá volba pro zvýšení požitku z hraní her s vaším WiiTM

[Tisková zpráva] Taipei, Taiwan – AirLive, jedna z pokročilých světových značek v networkingu a komunikačním vybavení, pomáhá tisícům hráčů využít plnou sílu jejich WiiTM konsole připojením k internetu pomocí AirLive EtherWe-1000U adaptéru. AirLive EtherWe-1000U je nejjednodušší a levná cesta, jak připojit WiiTM k internetu.

Díky svému předurčení pro práci s WiiTM, AirLive EtherWe-1000U je 100% plug-and-play. Přístup k internetu je automatický, ihned po připojení AirLive EtherWe-1000U do USB portu WiiTM, žádné další nastavení není potřeba. Pro připojení k internetu není potřeba bezdrátový router (na rozdíl od vestavěného WiiTM Wireless připojení). AirLive EtherWe-1000U může být připojen přímo do ADSL modemu nebo routeru – díky tomu je připojení WiiTM k internetu levnější a spolehlivější. S přenosovou rychlostí 100Mbps, AirLive EtherWe-1000U je 2× rychlejší, něž integrované bezdrátové připojení. S připojením WiiTM k internetu najdete nové cesty k pobavení sebe a celé rodiny.

Hráči nyní mohou hrát své oblíbené hry (jako je FIFA 08 nebo šachy) s jinými hráči na druhé straně světa. WiiTM je také informační centrum, které poskytuje informace o novinkách, předpovědi počasí, … . Wii Shop Channel umožňuje uživatelům stahovat klasické Nintendo Entertainment System™ (NES) hry. Kromě využití pro WiiTM, AirLive EtherWe-1000U může být použitý jako Fast Ethrtnet adaptér, podporující většinu operačních systémů. Doporučená cena je 29EUR.

Pro více informací navštivte naše webové stránky : http://www.air­live.com/produc­ts/EtherWe-1000U/etherwe_1000u­.shtml.

AirLive : AirLive (www.airlive.com), jedna z pokročilých světových značek v networkingu a komunikačním vybavení, poskytuje AirLive produkty jako : Wireless, IP, Security, Broadband communication system a pokročilé inovace pro domácnost, SOHO a SMB. “Simple yet powerful networking” je filosofie naší společnosti pro všechny produkty. AirLive produkty jsou jako Vaši spolehliví přátelé v životě, kteří Vám vždy pomohou. AirLive je v našich životech!