AirLive Network Video Recorder NVR4 přináší profesionální řešení všem

[Tisková zpráva] Taipei, Taiwan – AirLive, společnosti Ovislink Corp., jedna z nejpokročilejších světových značek networkingu a komunikačního zařízení, oznamuje AirLive NVR4 nejnovější přírůstek do rodiny produktů pro zabezpečení objektů. AirLive NVR4 je síťové zařízení určené pro nahrávání videa z IP kamer a jejich ovládání. Perfektně funguje jak v lokální síti, tak i při připojení přes internet. Jednoduché a uživatelsky příjemné webové rozhraní umožňuje snadno a rychle nastavit kamery a veškeré nastavení sledování. AirLive NVR4 je vhodný pro domácí použití, malé kanceláře, parkoviště restaurace, ... .

Díky tomuto zařízení již nemusíte na nahrávání z kamer kupovat další počítač a platit za licence softwaru. Toto zařízení snadno, rychle a bezpečně obslouží 4 IP kamery. Umožňuje zároveň nahrávat i přehrávat, co je při profesionálním sledování nezbytné. AirLive NVR4 podporuje 2 high-speed SATA II pevné disky a maximální kapacitu 2TB. H.264 video comprese umožňuje snížit velikost souborů a zachovat vynikající kvalitu obrazu a díky tomu nahrát více jak 200 hodin na jeden kanál. “ Jedna z klíčových výhod AirLive NVR4 je jednoduchost v ovládání a dohledu, která je výhodou pro domácí uživatele. AirLive rád pomáhá domácím a začínajícím uživatelům se znalostmi v síťové sféře. ”řekla Beesha Lin, Sales and Marketing Director.

AirLive NVR4 podporuje většinu AirCam IP kamer, nejvíce cenově a kvalitativně výhodných IP kamer na trhu. Podpora ovládání pohybu kamer, detekce pohybu, email alert a další funkce jsou samozřejmostí. Další výhodou je možnost sledování videa na Vašem mobilním telefonu s podporou 3G, 3,5G nebo 4G mobilních sítí.

V neposlední řadě je další výhoda podpora Google Map systému, která Vám umožňuje nahrát buď plánek sledovaného prostoru, nebo fotku nebo přímo mapu z googlu přímo do AirLive NVR4. Uživatel tak má dalekko lepší přehled o umístění kamer. V případě detekce alarmu nebo pohybu vyskočí popup okno s živým obrazem z kamery. Tato funkce usnadňuje sledování a zkracuje reakční čas na absolutní minimum. Se všemi těmito funkcemi NVR4 a dalšími inovacemi, může i laický uživatel profesionálně střežit svůj majetek za bezkonkurenční ce­nu.

Více informací: http://www.air­live.com/produc­t/product3.jsp?pdid=PD­1267990086273.

AirLive: AirLive (www.airlive.com), jedna z nejpokročilejších světových značek networkingu a komunikačního zařízení, poskytuje AirLive produkty jako : Wireless, IP, Security, Broadband communication system a pokročilé inovace pro domácnost, SOHO a SMB. “Simple yet powerful networking” je filosofie naší společnosti pro všechny produkty. AirLive produkty jsou jako Vaši spolehliví přátelé v životě, kteří Vám vždy pomohou. Pro více informací o AirLive produktech, prosím kontaktujte Vašeho dealera nebo navštivte naše webové stránky : www.airlive.com