AirLive představuje moderní, všestranný a vysoce výkonný AirLive GW-300R Giga Router.

23. 2. 2011

[Tisková zpráva] AirLive, jedna z nejpokročilejších světových značek v oblasti networkingu a komunikačních zařízení, představuje nejnovější bezdrátový 2T2R 300Mbps Giga Router AirLive GW-300R. Tento nový Giga Router je navržen speciálně pro potřeby malé kanceláře nebo domácnosti. Poskytuje kompletní SOHO řešení pro internetové surfování . Je snadno konfigurovatelný a práci s ním zvládnou i netechnicky založení uživatelé

Mezi hlavní charakteristiky AirLive GW-300R patří tlačítko pro hardwarové zapnutí i vypnutí bezdrátové sítě. Nálepku „zelený router“ si vysloužil díky automatickému nastavování výkonu. Podporuje až 20 000 současných připojení pro maximální rychlost stahování z P2P, IPTV Pass through, 2T2R 300Mbps bezdrátové připojení, QOS a blokování webových stránek.

"S cílem nabídnout vyšší rychlosti a nepřekonatelný výkon AirLive představil nový, všestranný a vysoce výkonný bezdrátový 2T2R 300Mbps Giga Router. Tradiční síťová zařízení přenáší data na 100% výkonu, bez ohledu na uživatelské prostředí. V reálných uživatelských podmínkách je takové množství energie nutné jen zřídka. AirLive nabízí automatické snižování výkonu v závislosti na aktuální potřebě – řešení, které šetří energii tím, že rozpozná skutečné uživatelské požadavky a upraví výkon přiměřeně ve vztahu k vzdálenosti, přenosu dat a stavu linky bez ztráty výkonu, " řekla Beesha Lin, ředitelka prodeje a marketingu AirLive.

Na první pohled se jedná o bezdrátový přístupový bod, který vám umožní připojit se do sítě bez drátů. V tomto inovativním produktu je však také vestavěný 4-portový full-duplex 10/100/1000 switch pro připojení kabelových ethernetových zařízení až gigabitovou rychlostí. Funkcí routeru je spojit všechno dohromady a dovolit celé síti sdílení vysokorychlostního kabelového nebo DSL připojení k internetu. AirLive GW-300R také podporuje až 20 000 současných připojení, která vám umožní stáhnout p2p soubor mnohem rychleji v porovnání s jinými routery na trhu.

O AirLive
AirLive (www.airlive.com) poskytuje produkty jako jsou bezdrátové, IP, Security, širokopásmové komunikační systémy a pokročilé inovativní produkty pro domácí připojení, SOHO a SMB. „Simple yet powerful networking“je filosofie společnosti vztažená na všechny výrobky. Airlive produkty jsou jako důvěryhodní a spolehliví přátelé pro Vás i Vaši organizaci. AirLive je ve vašem životě!

Pro více informací o AirLive produktech, prosím kontaktujte Vašeho dealera nebo navštivte naše webové stránky: www.airlive.com.

Lupa.cz: Propustili je z Avastu, už po nich sahá ESET

Propustili je z Avastu, už po nich sahá ESET

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Podnikatel.cz: Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Měšec.cz: Přejete si číslo účtu na přání?

Přejete si číslo účtu na přání?

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Lupa.cz: Seznam mění vedení. Pavel Zima v čele končí

Seznam mění vedení. Pavel Zima v čele končí

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

DigiZone.cz: Flix TV má set-top box s HEVC

Flix TV má set-top box s HEVC

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon