Nová bezdrátová IP kamera pro domácnosti a kanceláře - AirLive WL-350HD

[Tisková zpráva] Taipei, Taiwan: AirLive, AirLive, společnosti Ovislink Corp., jedna z nejpokročilejších světových značek networkingu a komunikačního zařízení, představuje nový model domácí bezdrátové bezečnostní kamery AirLive WL-350HD, jedné z prvních “Plug and play” IP kamer na trhu.

Tento model AirLive WL-350HD je speciálně určen pro domácnosti, kanceláře, ale i do garáží, suterénů, atd pro dohledové účely. Díky integrovanému auto light senzoru si kamera přisvědcuje integrovanými LEDkami a její použití se tím výrazně rozšiřuje. Kamera podporuje FTP, TCP/IP, SMTP, HTTP a a spoustu dalších protokolů pro pohodlné nastavení a ukládání dohledových záznamů. AirLive WL-350HD je vybavena 1.3 MegaPixel CMOS senzorem pro zobrazování videa v dokonalé kvalitě s maximálním rozlišením SXVGA 1280×1024 pixels. Detekce pohybu umožňuje nastavit zóny detekce (okno, dveře, vrata, std), detekce zvuku je ideální pro zjišťování rozbití skla, dětského křiku, atd. Kamera je dále vybavena DI konektorem pro připojení externích senzorů jako jsou detektory pohybu, náklonu, rozbití oken, std. DO konektor umožňuje připojit kameru přímo do centrály zabezpečení (alarmu) domů/kanceláře a automaticky například přivolat Policii ČR v případě napadení.

Instalace AirLive WL-350HD je jednoduchá a zvládne ji každý. Stačí se jen připojit do přes webový prohlížeč a nastavit si kvalitu obrazu, rychlost, zóny detekce, atd. Díky podpoře RTSP, každý kdo má mobilní telefon s podporou 2.5G a vyšší může sledovat živé video (i audio) z kamery na svém mobilním telefonu. Sledování vašeho domu nebo kanceláře nebylo ještě nikdy jednodušší.

O dokonalou kvalitu obrazu a nízké nároky na datové přenosy a místo na pevném disku se stará zatím nejlepší kodek H.264, který dramaticky snižuje nároky na dohledové počítače a zároveň poskytuje vynikající kvalitu obrazu.

AirLive WL-350HD je dodávána s profesionálním dohledovým softwarem CamPro Express 32/64, který podporuje 32/64 kamer a je vhodný jak pro domácnosti, tak i kanceláře a podniky. Nastavení je jednoduché a propracované. Tento software je dodáván zdarma.

V případě bezdrátového připojení kamery je samozřejmostí šifrování, aby nedocházelo k nežádoucímu napadení bezdrátové sítě. Díky kompaktní velikosti a spustě funkcí je tato kamera vhodná pro většinu dohledových účelů ve vnitřním prostředí.

Více informací najdete zde : http://cz.air­live.com/produc­t/product3.jsp?pdid=PD­1269281040999

AirLive:
AirLive (www.airlive.com), jedna z nejpokročilejších světových značek networkingu a komunikačního zařízení, poskytuje AirLive produkty jako : Wireless, IP, Security, Broadband communication system a pokročilé inovace pro domácnost, SOHO a SMB. “Simple yet powerful networking” je filosofie naší společnosti pro všechny produkty. AirLive produkty jsou jako Vaši spolehliví přátelé v životě, kteří Vám vždy pomohou. Pro více informací o AirLive produktech, prosím kontaktujte Vašeho dealera nebo navštivte naše webové stránky : www.airlive.com

DigiZone.cz: Placené VoD a obsah zdarma

Placené VoD a obsah zdarma

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

Vitalia.cz: Test na HIV je zdarma i za pět set

Test na HIV je zdarma i za pět set

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

Vitalia.cz: 9 největších mýtů o mase

9 největších mýtů o mase

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu