AirLive WLA-9000AP Hi-Power Multifunkční bezdrátový přístupový bod s dvěma rádii a POE portem

[Tisková zpráva] Taipei, Taiwan – Novým přírůstkem do rodiny produktů AirLive od firmy OvisLink Corp. Taiwan je bezdrátový přístupový bod (Wireless Access Point) WLA-9000AP, s dvěma nezávisle konfigurovatelnými bezdrátovými částmi. Je založen na dvou čipech Atheros, jedním s podporou 802.11a (5GHz) a druhým s podporou 802.11a/b/g (5GHz i 2.4GHz).

Přídavný zesilovač zajišťuje výkon antény 23dbi v 11a spektru, což je 4× vyšší výkon než je obvyklé. AirLive WLA-9000AP pracuje v těchto módech: Dual WDS Bridge, Dual AP, AP+WDS a Ap+Client. Další módy budou k dispozici v novém firmware v nejbližší době. Zajímavý je mód AP+Client, kdy se pro příjem a další distribuci signálu nemusí používat zařízení dvě.

AirLive WLA-9000AP bylo vyvinuto pro indoor/outdoor aplikace a představuje nákladově efektivní a spolehlivé řešení pro stavbu bezdrátových sítí.

Tento Access Point je také vybaven 802.3af POE portem, takže není nutno používat další POE Splitter. S přídavným POE adaptérem a DC Injektorem může být vzdálen od zdroje energie až 100metrů.

Multi SSID dovoluje vytvořit různé bezdrátové sítě za použití pouze jednoho AP. Kontrola každého SSID je zajištěna funkcí TAG VLAN a QoS dovoluje řízení priorit různých balíků dat a přenos videa, hlasu nebo dat. Bezpečnost je zajištěna šifrováním WEP, WPA, WPA2 a funkcí Client Isolation.

Více informací o tomto produktu naleznete na stránce http://www.air­live.com/produc­ts/WLA-9000AP/wla_90­00ap.shtml#f.