Aktuálně.cz a Libimseti.cz na t-zones v březnu zcela zdarma

2. 3. 2008

[Tisková zpráva] t-zones v mobilu nabídnou v březnu bezplatně aktuální zpravodajství i zábavu. Unikátní způsob upozornění na nabídku prostřednictvím Bluetooth zpráv

Praha 29. února 2008 – Zábavu i aktuální informace nabídne T-Mobile svým zákazníkům v březnu zcela zdarma. Na t-zones v mobilu budou od zítřka k dispozici portály Aktuálně.cz a Líbímseti.cz. Ve svém telefonu tak budou mít uživatelé ty nejčerstvější zprávy z domova, světa či sportu. Kdo si bude chtít na chvíli odpočinout od přívalu informací, může zavítat na jeden z nejpopulárnějších českých webů – Líbímseti.cz. Nabídka bezplatného surfování na těchto dvou portálech platí do 31. března.

„Rádi bychom našim zákazníkům ukázali, že funkce mobilu nekončí telefonováním a psaním SMS. Může být jak zdrojem informací, tak nabídnout zábavu například při čekání na autobus,“ říká Michal Němec, ředitel služeb mobilních portálů společnosti T-Mobile.

K oběma portálům se „surfaři“ snadno dostanou přímo z hlavní stránky t-zones, kde budou umístěny ikonky Aktuálně.cz a Líbímseti.cz. Narozdíl od ostatních zpoplatněných částí t-zones nebudou tyto stránky označeny symbolem $ a jakýkoliv pohyb po nich bude bezplatný.

Uživatelé mobilních telefonů tak budou mít úplně zdarma přístup k nejžhavějším novinkám z domova, ze zahraničí či ze sportu. Není nad to vědět vše o posledním dění a při tom za to nezaplatit ani korunu. Aktuálně.cz je internetový deník, který patří v současné době mezi nejcitovanější média v České republice a jehož redaktory jsou renomovaní čeští novináři. Aktuálně.cz měsíčně navštěvuje více než jeden milion návštěvníků.

„Spolupráce T-Mobile a Aktuálně.cz přináší uživatelům do mobilních telefonů zpravodajství Aktuálně.cz tak, jak jej dobře znají. Víme, že Češi jsou zkušení uživatelé mobilních telefonů a uvítají kvalitní aktuální zpravodajství i ve chvílích čekání na dopravu nebo kdykoli během dne při svých cestách,“ říká Pavel Mucha, výkonný ředitel společnosti NetCentrum.

Příznivci chatování, seznamek či zábavních portálů nebudou muset čekat, až se dostanou k počítači. Surfovat po svém oblíbeném webu Líbímseti.cz mohou pohodlně přímo ze svého mobilu. Líbímseti.cz funguje od roku 2002 a v současnosti je nejoblíbenějším komunitním portálem v České republice. Měsíčně jej navštíví 1,1 milionu reálných uživatelů ve věkové skupině do 30 let.

Na WAPu najdou návštěvníci kromě 1,4 milionu profilů uživatelů také většinu základních funkcí jako je fotogalerie, přátelé, čtení a psaní vzkazů, či hodnocení profilů. Další služby, například nahrávání fotografií nebo příspěvky do blogu, by měly být z mobilního telefonu dostupné v blízké budoucnosti. Portál však nenabízí jen virtuální přátelství, ale pro své uživatele organizuje každý víkend dvě až čtyři klubové akce.

Unikátní upozornění na služby zdarma
Kromě tradičních způsobů, jak informovat zákazníky o surfování zdarma, budou na nabídku upozorňováni také prostřednictvím Bluetooth zpráv. Na vybraných místech po celé republice, například v kinech či obchodních centrech, budou umístěny BT vysílače. Uživatel, který bude mít zapnutý Bluetooth a bude se pohybovat v dosahu vysílače, může dostat na svůj telefon zprávu o možnosti zdarma využívat Aktuálně.cz nebo Líbímseti.cz na t-zones v mobilu. Součástí zprávy bude i prolink na speciální stránku s odkazy na oba zmiňované portály.

S Bluetooth upozorněním se mohou setkat obyvatelé či návštěvníci v Praze, Brně, Hradci Králové, Olomouci, Zlíně či dalších městech.

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Vitalia.cz: Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

DigiZone.cz: Další dva kanály nabídnou HbbTV

Další dva kanály nabídnou HbbTV

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie