Alfresco ECM ve finále soutěže IT produkt roku 2009

[Tisková zpráva] Řešení Alfresco ECM 3.0 nabízené společností Trask solutions získalo titul IT produkt roku 2009 v soutěži časopisu Computerworld. Alfresco se zařadilo mezi finálové produkty v kategorii Podnikový software.

Alfresco ECM 3.0 představuje open-source platformu pro správu podnikového obsahu. Široká funkcionalita produktu nachází využití například jako elektronický archiv dokumentů, systém pro elektronické workflow, webová úschovna dokumentů či portál pro sdílení informací mezi týmy a jiné. Mezi vlastnosti, které nejvíce odbornou porotu zaujaly, patří především otevřená alternativa k MS Sharepointu, document management systém pro usnadnění spolupráce i velkých podnikových týmů s režimem archivace (e-mailová korespondence, verzování, transformace např. do PDF, fulltextové vyhledávání) a integrovaný workflow engine standardu jBPM. Vysokou přidanou hodnotu a kvalitu řešení podtrhuje také to, že Alfresco ECM je celosvětově nasazené v nadnárodních finančních i komerčních institucích.

Ocenění v soutěži IT produkt roku získal Trask již po druhé. V loňském roce si odnesl Trask finálové umístění s vlastním řešením TIF ESB (TIF Enterprise Service Bus) nástroje pro zavedení SOA architektury. Ocenění uděluje redakce Computerworldu ve spolupráci s odborníky a čtenáři. Více informací o přihlášeném řešení Alfresco ECM 3.0 a soutěži IT produkt roku 2009 získáte v čísle 2/2009 nebo na http://itproduk­t.cw.cz/.

O společnosti Trask solutions
Trask solutions je přední konzultační a technologická společnost, která pomáhá svým klientům využívat informační technologie k rozvoji jejich podnikání a k rychlejšímu zavádění nových produktů a služeb. K tomu využívá důkladné znalosti sektorů působení svých klientů a hluboké praktické expertízy v oblasti integrace, konsolidace, zavádění, vývoje a správy IT řešení.

Trask solutions je dlouholetým partnerem nejvýznamnějších firem a institucí v oblastech bankovnictví a financí, telekomunikací, obchodu, státní a veřejné správy a v dalších sektorech. Mezi zákazníky společnosti jsou například Česká spořitelna, Komerční banka, ČSOB, GE Money, Telefónica O2 a další. Společnost Trask solutions byla založena v roce 1994, v současnosti má více než 175 zaměstnanců a její tržby v roce 2008 překročily 455 milionů Kč. Své služby poskytuje nejen v České republice, ale i v dalších zemích střední Evropy. Strategií Trasku je pomáhat svým zákazníkům rychleji a efektivněji inovovat. Více informací najdete na www.trask.cz.

Vitalia.cz: 9 největších mýtů o mase

9 největších mýtů o mase

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy