Algotech rozšířil portfolio o video produkty Avaya

24. 10. 2010

[Tisková zpráva] Avaya FlareTM Experience umožňuje komunikovat a spolupracovat kdekoliv, kdykoliv a jakkoliv

Praha, Česká republika, 21. října 2010 – Algotech, přední dodavatel řešení kontaktních center a významný obchodní partner Avaya ve střední a východní Evropě (CEE), oznamuje rozšíření produktového portfolia o inovativní video produkty značky Avaya určené pro obchodní komunikaci a spolupráci v reálném čase. Integrace Avaya FlareTM Experience a souvisejících služeb do standardu obchodní komunikace Algotechu je v přímé návaznosti na nové uvedení těchto produktů na trh.

Algotech integroval produktovou řadu Avaya FlareTM Experience v plném rozsahu. „Jedná se o uživatelsky přívětivé rozhraní, které umožňuje přístup do různých aplikací jako je hlas, video, konference, sociální sítě, prezence, Instant Messaging a mnohem více. Rozhraní Avaya Flare Experience je dostupné jak pro nové řady telefonních přístrojů, smartphonů, počítačů a notebooků, tak i pro Avaya Desktop Video Device, což je přístroj o velikosti tablet PC běžící na otevřené platformě Google Android,“ dodává k řešení Patrik Gent Monari, County Manager Avaya pro Českou republiku a Slovensko.

„Rozšíření produktového portfolia o video produkty Flare vnímáme jako přirozený rozvoj společnosti. V návaznosti na expanzi portfolia Avaya nyní i my přinášíme zákazníkům další přidanou hodnotu a rozšíření služeb,“ komentuje František Zeman, Generální ředitel společnosti Algotech.

O společnosti Algotech
Společnost Algotech je přední regionální poskytovatel řešení v oblasti kontaktních center ve střední a východní Evropě. Algotech dodává komplexní a zároveň flexibilní telekomunikační a zákaznická řešení, která umožňují firmám je využívat efektivně a přináší jim větší profit. Svoji vedoucí pozici ve střední a východní Evropě se Algotech snaží udržovat důkladným poznáváním lokálních potřeb společností.

Algotech vznikl 1. září 2005 spojením čtyř poskytovatelů kontaktních center – Geomant v Maďarsku, 1TEL v České republice a na Slovensku, Lucas v Rumunsku a Algotech v Srbsku a Černé Hoře – a založením pobočky Algotech v Polsku. Centrála společnosti je v Budapešti a pobočky jsou v Praze, Bratislavě, Varšavě, Bukurešti a Bělehradu.

Zaměstnanci Algotechu se podíleli na implementaci více než 200 kontaktních center. V Evropě byl Algotech dodavatelem telekomunikačních řešení například pro Guest-Tek, American Express, Avon, BAT, CitiBank, DHL, EON, First Data International, Global Payments Europe, GTS, ING, Interoute, Lufthansa, Michael Page International, Raiffeisen Bank, Telecom Serbia, Ticket Online, TNT, Unicef a UPC. Více informací naleznete na http://www.al­gotech.cz.

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Lupa.cz: Avast, Jirká Král i DVTV, Kdo vyhrál Křišťálovou Lupu?

Avast, Jirká Král i DVTV, Kdo vyhrál Křišťálovou Lupu?

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon

HD programy ČT i v UPC Horizon

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

DigiZone.cz: Další dva kanály nabídnou HbbTV

Další dva kanály nabídnou HbbTV

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET