Aliatel má nový web

Aliatel má nový web

Aliatel zprovoznil zcela novou verzi webových stránek, které vyhovují nejnáročnějším kritériím moderní internetové komunikace.

Praha, 2. července 2004 – Cílem nových stránek, jejichž prostřednictvím se Aliatel obrací ke svým stávajícím a potenciálním zákazníkům, partnerům, novinářům a profesionální i laické veřejnosti, bylo především vytvořit přehlednou firemní prezentaci se snadnou orientací uživatele napříč celým webem. Tomuto cíli byla přizpůsobena struktura stránek a také jejich design. Stránky jsou koncipovány tak, aby byly uživatelsky velmi přívětivé a jejich návštěvník zde velmi snadno nalezl informace, které požaduje. Aliatel si je vědom rozdílných požadavků na telekomunikační služby u malých a středních firem a velkých společností, proto je i navigace přizpůsobena požadavkům těchto skupin zákazníků. Posílena byla také možnost komunikace uživatele stránek s Kontaktním centrem a prodejním oddělením Aliatelu prostřednictvím on-line formulářů.

„Uvědomujeme si, že jestliže si chceme udržet pozici vedoucího alternativního operátora, musíme neustále rozvíjet všechny naše komunikační kanály, včetně webové prezentace Aliatelu. Vývoj jde nezadržitelně kupředu a to platí jak pro telekomunikace tak i pro obor informačních technologií. Z tohoto důvodu jsme naše webové stránky od základů přepracovali. Jsou nyní přehlednější a splňují nejnáročnější kritéria moderního webu. Strukturu stránek jsme se snažili stavět z pohledu zákazníka a maximálně mu tak ulehčit cestu k požadovaným informacím.“ říká Aleš Růžička, senior manažer marketingu společnosti Aliatel.

„Mám velikou radost především z nové sekce pro novináře. Myslím si, že se nám podařilo vytvořit přehledný souhrn informací o Aliatelu. Fulltextové vyhledávání v tiskových zprávách jistě ocení nejeden novinář, který shromažďuje informace o Aliatelu,“ dodává Pavel Kaidl, PR manažer a tiskový mluvčí.

Nové webové stránky si můžete prohlédnout na : www.aliatel.cz

ALIATEL a.s.

poskytuje v garantované kvalitě výběr spolehlivých datových, telefonních a internetových služeb. Aliatel je držitelem mezinárodně uznávaného certifikátu kvality ISO 9001:2000. Aliatel byl oceněn v rámci žebříčku Deloitte Fast50 pro rok 2003 jako nejrychleji rostoucí technologická společnost ve střední Evropě. Je držitelem národní ceny Rhodos pro rok 2004 za nejlepší firemní image mezi telekomunikačními operátory. Akcionářská struktura Aliatelu je ze 60 % tvořena rozvodnými energetickými akciovými společnostmi (Severomoravská energetika, a. s., Jihomoravská energetika, a. s., Jihočeská energetika, a. s., a Západočeská energetika, a. s., mají po 10,33 %, Pražská energetika, a. s., a Severočeská energetika, a. s., po 9,33 %). Zbývajících 40 % akcií je v držení německé RWE Com GmbH & Co. oHG.

Další informace: Pavel Kaidl, PR Manažer společnosti Aliatel, tel./fax: 2 2525 3152, e-mail: press@aliatel.cz

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

DigiZone.cz: Optimedia: hybridní kampaň Nescafé

Optimedia: hybridní kampaň Nescafé

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Měšec.cz: Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Vitalia.cz: Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Root.cz: Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček