Aliatel představil nový korporátní web

Aliatel představil nový korporátní web

Přehledná navigace, stručné, ale obsahově plné texty a uživatelsky příjemné prostředí jsou klíčovými prvky nové korporátní webové prezentace společnosti Aliatel.

Základem nového webu je jednoduché hlavní menu, jehož tři části zároveň vyjadřují nejdůležitější atributy společnosti, kterými jsou: Služby – Technologie – Lidé. Jednoduchost se odráží i v podnabídce a v členění vedlejších částí webu, přičemž cílem je umožnit návštěvníkovi rychlou orientaci v nabídce. Šikovným pomocníkem je mu navigační lišta v levém dolním rohu, znázorňující cestu, kterou již návštěvník prošel.

Každá sekce webu má svého typického návštěvníka. Například sekce Služby je určena především těm, kteří chtějí získat rychlý a ucelený přehled o nabídce služeb. Popisy služeb jsou velmi krátké a jsou zaměřeny na jejich klíčovou charakteristiku. Získání podrobnějších informací je ponecháno na rozhodnutí návštěvníka a na výběru z doplňkového menu. V sekci Kontaktního centra je pro současné i budoucí zákazníky připraveno několik formulářů, které by měly zákazníkům i pracovníkům Kontaktního centra zjednodušit a urychlit řešení standardních situací.

„Základní myšlenkou celkového vizuálního zpracování je navodit příjemný pocit po úspěšném pracovním dni. Přátelskou a otevřenou atmosféru podtrhuje nejen celkové zpracování – barvy, ilustrační fotografie, ale také fotografie konkrétních zaměstnanců Aliatelu, doprovázející vybrané sekce. V sekci Služby kladou produktoví manažeři návštěvníkům otázky, které je přivádějí k získání dalších informací,“ uvádí Marcel Toman, senior manažer marketingových komunikací společnosti Aliatel, a dodává:" V obsahovém zpracování a celkovém designu jsme kladli důraz na individuální péči o zákazníka. Cílem bylo vybudovat takové webové stránky, které se stanou dynamickým komunikačním médiem a budou odrážet nejnovější trendy špičkových webů."

Webové stránky navrhla a zpracovala společnost Deepend, největší ze sedmi společností sdružených pod hlavičkou Deepgroup. Deepend je v současnosti aktivní v sedmi hlavních tvůrčích, výtvarných, oblastech, které se vzájemně velmi prolínají: webový design a vývoj, konvergentní média, multimédia, hry, „moving image“ a grafický design.

Se společností Aliatel spolupracuje již od roku 2000. Společnost Deepend je také autorem webových stránek značky Speedbone (internetové služby společnosti Aliatel), za které získal mediální cenu MF Dnes na Zlaté pecce 2000 za kreativní zpracování prezentace a nominaci do sekce interactive/in­ternet Louskáček 2000.

ALIATEL a.s.

poskytuje v garantované kvalitě široký výběr spolehlivých telefonních, datových a internetových služeb. Aliatel je jediným provozovatelem pevné sítě na telekomunikačním trhu v ČR, jehož služby jsou certifikovány ISO 9001. Společnost disponuje špičkovou, plně zálohovanou celoplošnou transportní sítí, která využívá nejmodernější technologie. Více informací o společnosti Aliatel a jejích službách naleznete na www.aliatel.cz.

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

DigiZone.cz: Dreambox DM900 Ultra HD přichází

Dreambox DM900 Ultra HD přichází

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...