Amadeo verze 3 – ještě snadněji a rychleji na web

25. 9. 2007

[Tisková zpráva] Brno, Praha, 21. září 2007 – Amadeo, český dodavatel webových řešení a služeb, přináší zákazníkům další nástroje k vylepšení jejich webových prezentací v podobě nové verze stejnojmenného publikačního systému. Rozšířen byl systém nastavení práv, sjednocením prošla uživatelská rozhraní jednotlivých modulů, více možností obsahuje i modul pro tvorbu formulářů a přibyly také zbrusu nové moduly.

Amadeo si vybrali další zákazníci, z nichž jmenujme například významné IT společnosti EMPIRE a NETGEAR, připravuje se nový čtenářský portál CHIP.cz.

Ke službám souvisejícím s nabídkou kvalitního publikačnímu systému by bezpochyby měla patřit snaha jeho tvůrců o neustálé zlepšování nástrojů a funkcí pro snazší publikování informací na web. Tým Amadeo ani v letošním parném létě nezahálel a představuje řadu novinek v rámci třetí hlavní verze svého univerzálního publikačního systému. Cílem nadále zůstává poskytnout ještě efektivnější a rychlejší editaci internetových prezentací při zachování 100% podpory webových standardů a 100% kompatibility s dostupnými internetovými prohlížeči.

Nové moduly pro stávající i nové projekty
Na základě vlastních zkušeností i požadavků, vyplývajících ze spolupráce s uživateli, byly připraveny nové moduly, kterými lze snadno a bezproblémově rozšířit i stávající weby postavené na starší verzi publikačního systému Amadeo.

Patří mezi ně:

• modul pro automatickou registraci uživatele (například pro registraci uživatelů k odběru newsletteru a nebo pro registraci uživatelů s přístupem do extranetu – partnerské zóny),
  • newsletter (odesílání novinek – článků z publikačního systému – na registrované uživatele e-mailem přímo z administračního rozhraní Amadea),
  • kalendář akcí (plánování a přehledné zobrazení informací na webu o různých akcích, včetně propojení na další moduly, jako jsou například formuláře nebo fotogalerie).

Rozšíření i vylepšení stávajících funkcí
Možnosti nastavení práv uživatelů byly dále posíleny, mimo jiné u základních systémových práv i o možnost nastavení práv pro jednotlivé jazykové verze prezentací. Velmi užitečné může být také detailní nastavení práv u všech modulů, kdy každý modul může mít definován jiný druh práv.

Uživatelské prostředí jednotlivých modulů se dočkalo dalšího sjednocení postupů i popisek tak, aby se co nejvíce úkonů provádělo obdobně. I díky zapracování podnětů uživatelů tak je práce v jednotlivých modulech více intuitivní. Také oblíbený modul pro tvorbu formulářů byl vylepšen, zejména o možnost odesílání připojených souborů přímo z webového formuláře. Jako příklad této funkce může posloužit odesílání dokumentu životopisu na stránce žádostí o práci apod.

„Při přípravě nové verze Amadea jsme velmi ocenili konstruktivní spolupráci s našimi uživateli. Také na základě jejich přání jsme připravili nejen vylepšení stávajících funkcí, ale přichystali jsme i mnoho zcela nových. Naplňujeme tak záměr poskytnout našim klientům vše, co potřebují pro efektivní publikaci informací na webu,“ doplňuje Petr HRUBAN, ředitel projektu Amadeo.cz.

Vyzkoušejte si sami
Jednoduchost práce v publikačním systému Amadeo si můžete vyzkoušet zdarma a bez nutnosti jakékoliv instalace. Bližší informace najdete na adrese: www.amadeo.cz/cs/pu­blikacni-system-amadeo/zkusebni-verze.

Vitalia.cz: Pečete cukroví a zbyl vám bílek?

Pečete cukroví a zbyl vám bílek?

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Měšec.cz: Přejete si číslo účtu na přání?

Přejete si číslo účtu na přání?

Lupa.cz: Seznam mění vedení. Pavel Zima v čele končí

Seznam mění vedení. Pavel Zima v čele končí

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií