První evropskou pobočku otevřel americký Apprise Software v Brně

[Tisková zpráva] firma vyvíjející ERP software expanduje do Evropy. program umožňuje řízení dodavatelského řetězce globálních společností

Brno, 11. října 2010: Američtí vývojáři počítačových programů Apprise Software si vybrali Brno pro svou první pobočku v Evropě. Díky kanceláři na jižní Moravě budou mít zákazníci – globální společnosti využívající ERP software – dostupnější služby, podporu, programový a obchodní servis přímo v Evropě. Aplikace ERP je určená pro výrobce a distributory spotřebního zboží.

„Výrobci a distributoři spotřebního zboží v Severní Americe, Asii a Austrálii se už léta spoléhají na produkty společnosti Apprise, které se jim bezpečně starají o dodavatelský řetězec napříč korporacemi,“ říká Jeff Broadhurst, prezident společnosti Apprise Software. „Otevření pobočky v Brně nám výrazně usnadní spolupráci a podporu našich globálních zákazníků, kteří působí na evropských trzích.“

„Společnost Apprise Software si Českou republiku vybrala v konkurenci několika zemí,“ zdůrazňuje Miroslav Křížek, generální ředitel agentury CzechInvest, která s investicí Apprise Software do České republiky pomáhala. „Jsme rádi, že se firma rozhodla pobočku otevřít v Brně. Projekt Apprise Software potvrzuje fakt, že vývojáři softwaru jsou dnes v České republice nejčastějšími novými investory a právě Brno patří k jejich nejoblíbenějším cílům.“

V brněnské pobočce Apprise Software by podle aktuálních plánů měl pracovat 100členný tým. Původně severoamerickou aplikaci ERP systém firma – kromě jižní Moravy – rozvíjí také v kancelářích v čínském Nanjingu a australském Melbourne.

Apprise je multinárodní, multijazyková aplikace zaměřená na globální společnosti obchodující se spotřebním zbožím. Usnadňuje jim nadnárodní komunikaci a business. ERP software je dostupný v téměř deseti jazykových mutacích, což usnadňuje práci a řízení firem, které působí v Evropě, Asii, Austrálii, Jižní a Severní Americe.

„Během posledních deseti let se Apprise Software postupně rozšiřuje po celém světě. Nejnovější pobočka v České republice nabídne dostupnou podporu našim zákazníkům působícím na evropském trhu,“ dodává Jeff Broadhurst.

Více o společnosti Apprise Software
Společnost Apprise Software byla založena v roce 1984. Má pobočky v Severní Americe, Číně, Austrálii a nově také v České republice. Firma patří k nejvýznamnějším dodavatelům korporátního softwaru pro výrobce a distributory spotřebního zboží. Apprise Software používá aktuální technologie jako Microsoft ®.NET, bezdrátovou správu skladů, radiofrekvenční identifikaci a podobně. Řešení ERP splňuje požadavky výrobců a distributorů spotřebního zboží, umožňuje jim řízené snižování nákladů, zvyšování zisků, a tím také rychlý návrat vložených investic. Více informací na www.apprise.com

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Lupa.cz: Brněnský radní chce zničit kartel operátorů. Uspěje?

Brněnský radní chce zničit kartel operátorů. Uspěje?

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla