HTC Legend a HTC Desire posouvají Android 2.1 na nový level s HTC Sense

[Tisková zpráva] Praha, 16. února 2010 – Společnost HTC Corporation, světový lídr v mobilních inovacích a designu, dnes představila vylepšený HTC Sense, který bude k dispozici ve dvou nových chytrých telefonech, HTC Legend a HTC Desire, a posune systém Android na nový level.

„Ze své podstaty je mobilní telefon nejosobnější věc, kterou máme. HTC Sense má usnadnit používání telefonu a přizpůsobit jej vlastním představám,” říká Peter Chou, CEO, HTC Corporation. „HTC Legend a HTC Desire posunují Android na nový level s další verzí HTC Sense a nezapomenutelným hliníkovým stylem HTC Legend.“

HTC SENSE
HTC Sense vzniklo na základě touhy vnášet do lidských životů inovace, krásný design a snadné používání. Proto je založeno na třech základních principech: Udělej to po svém, Zůstaň nablízku a Objev nečekané.

Nový HTC Sense pokračuje ve zlepšování komunikace s důležitými lidmi. HTC Friend Stream shrnuje veškerou komunikaci na sociálních sítích Facebook, Twitter a Flickr. Toto jednoduché setřídění umožňuje lépe než kdy dřív vědět, co právě dělají vaši přátelé nebo jaké obrázky a odkazy sdílí. Friend Stream navíc umožňuje vytvořit si speciální skupiny pro přátele, kolegy nebo pro kohokoli jiného.

Nová verze HTC Sense nabízí řadu vylepšení včetně prohlížeče nebo e-mailového klienta. Navíc HTC Sense obsahuje nové aplikace pro čtení novinek a widgety, stejně tak jako sedm základních obrazovek pro rychlý a snadný přístup ke všem funkcím.

HTC Legend
HTC Legend se pyšní unikátním designem s hladkým hliníkovým povrchem. Zajímavý vzhled podtrhuje 3,2” AMOLED HVGA displej. Tradiční trackball nahradil optický joystick pro lepší použití aniž by rušil design.

HTC Desire
HTC Desire je nejlepší cesta k novinkám, přátelům, fotografiím, oblíbeným místům a dalšímu. HTC Desire nabízí jeden z aktuálně nejlepších displejů v mobilních telefonech. Velký 3,7” AMOLED WVGA displej umožňuje snadnou práci s telefonem, obrázky nebo videi, prohlížení internetu nebo sledování statusů na sociálních sítích. HTC Desire disponuje výkonným 1GHz procesorem Snapdragon a podporuje Adobe Flash 10.1. Stejně jako HTC Legend i HTC Desire obsahuje optický joystick.

Dostupnost
HTC Legend bude v prodeji na začátku dubna a HTC Desire přijde na trh na začátku druhého čtvrtletí. Nová verze HTC Sense bude volně dostupná jako upgrade i pro HTC Hero.

O společnosti HTC
HTC Corp. (HTC) patří mezi firmy s nejrychlejším tempem růstu na mobilním trhu. HTC staví lidi do centra pozornosti a práci s telefonem dělá jednodušší a přirozenější. Akcie společnosti jsou veřejně obchodovatelné na tchajwanské burze cenných papírů pod značkou 2498. Další informace o společnosti HTC najdete na webových stránkách www.htc.com a www.htc.cz.

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Podnikatel.cz: Zařízení pro EET zbytečně, vrátí vám peníze

Zařízení pro EET zbytečně, vrátí vám peníze

Root.cz: Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

DigiZone.cz: Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

DigiZone.cz: Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Podnikatel.cz: Snížení DPH na 15 % se netýká všech

Snížení DPH na 15 % se netýká všech

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

DigiZone.cz: Vedení ČRo: personální změny od ledna

Vedení ČRo: personální změny od ledna

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček