ANECT vyhlášen Check Point resellerem roku 2009

8. 7. 2010

[Tisková zpráva] Významný nárůst prodejů dokládá rostoucí zájem o bezpečnostní řešení

Společnost ANECT získala ocenění „Check Point Reseller of The Year 2009 in Eastern Europe“ na každoroční partnerské konferenci společnosti Check Point Software Technologies, která se konala letos v červnu v maďarské Budapešti. ANECT dosáhl celkového růstu nově uzavřených obchodů v meziročním srovnání o 253 procent a růstu nových obchodů v oblasti produktů dokonce o 289 procent.

„Růst prodejů bezpečnostních řešení Check Point ukazuje, že organizace jsou si dobře vědomy rostoucích rizik v oblasti IT bezpečnosti a ochrany citlivých dat, a že se těmto rizikům snaží včas předejít nasazením vhodných nástrojů,“ řekl Michal Seidl, ředitel technické sekce společnosti ANECT.

Ocenění „Check Point Reseller of The Year 2009 in Eastern Europe“ získal ANECT především díky prodejním výsledkům, kterých v roce 2009 dosáhl ve státní správě a komerčním sektoru. Je také největším resellerem v regionu CZR, který zahrnuje Česko, Slovensko, Maďarsko, Slovinsko, Chorvatsko, Srbsko, Bosnu a Herzegovinu, Makedonii, Černou Horu a Albánii.

„Ocenění pro ANECT vnímáme v kontextu celého regionu velmi pozitivně jako dobrý základ pro další růst v tomto roce,“ řekl Miloslav Lujka, Channel Manager Czech Republic společnosti Check Point Software Technologies.

Společnost Check Point Software Technologies Ltd. je celosvětovým lídrem v oblasti zabezpečení internetu. Check Point nabízí komplexní bezpečnostní řešení fungující na základě jednotné architektury. Řešení zahrnují ucelenou bezpečnostní bránu, agenta pro koncové body, obsahujícího všechny potřebné bezpečnostní technologie, a centrální správu z jediné konzole. Vše je nastavitelné podle aktuálních potřeb zákazníka.

ANECT a.s. je předním dodavatelem profesionálních řešení v oblasti informačních a komunikačních technologií. Od svého vzniku se společnost orientuje na komplexní dodávky v oblasti komunikačních systémů a výstavby multiprotokolových počítačových sítí pro středně velké a velké zákazníky. Nabídka služeb společnosti ANECT zahrnuje analýzy, konzultace, poradenství, technické návrhy, zpracování projektů, projektové řízení, instalace technologií, záruční a pozáruční servis, servisní pohotovost, technickou podporu a školení uživatelů. V rámci zajištění kvality komplexních služeb zákazníkům je ANECT partnerem předních světových firem, které se pohybují v oblasti informačních technologií a počítačových sítí. ANECT dosáhl významné pozice mezi IT firmami získáním nejvyšších úrovní certifikací u svých klíčových partnerů. K zákazníkům firmy ANECT patří velké společnosti a organizace jako ministerstva, banky, pojišťovny, poskytovatelé služeb a mnoho dalších.

Více informací o společnosti lze nalézt na stránkách www.anect.cz

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Vitalia.cz: Pečete cukroví a zbyl vám bílek?

Pečete cukroví a zbyl vám bílek?

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Měšec.cz: Přejete si číslo účtu na přání?

Přejete si číslo účtu na přání?

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Podnikatel.cz: Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Podnikatel.cz: Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO