Aquasoft získal Oracle Gold Partnerství

[Tisková zpráva] 28.2. 2011, Praha – Společnost Aquasoft získala jako první český Gold partner společnosti Oracle specializaci pro oblast Service Oriented Architecture (SOA).

Aquasoft, jeden z předních českých dodavatelů komplexních softwarových aplikací pro zdravotnictví, státní instituce a velké podniky a současně člen Oracle® PartnerNetwork (OPN) získal statut Oracle Gold partner se specializací na oblast SOA Suite 11g.

„V roce 2010 jsme na partnerském dni Oracle obdrželi ocenění Skokan roku, které je každoročně udělováno novému českému partnerovi s největším nárůstem prodejního objemu produktů Oracle za poslední finanční rok. Dalším naším úspěchem je získání SOA specializace,“ říká Iva Stanovská, ředitelka pro rozvoj a interní služby ve společnosti Aquasoft.

„Jsme potěšeni skutečností, že Aquasoft dosáhl statutu specializovaného partnera pro oblast SOA společnosti Oracle. Prokazuje to, že Aquasoft má osvědčené odborné zázemí v oblasti navrhování, poskytování služeb a podpory zákazníků, kteří investovali nebo zvažují investice do řešení SOA společnosti Oracle,“ říká Martin Pospíchal, Channel Manager společnosti Oracle Czech.

Technologie Oracle využívá Aquasoft pro řešení náročných projektů, především integrační a BI platformu (Oracle SOA Suite a Oracle BI). V průběhu posledních dvou let realizoval Aquasoft např. projekt Centrálního informačního systému Cross-Compliance pro Ministerstvo zemědělství. Projekt je vybudovaný na bázi Oracle SOA. Tato zakázka se řadí počtem geograficky distribuovaných systémů schopných souběžného propojení mezi největší projekty zrealizované v globálním měřítku. K dalším projektům patří projekt centrálního úložiště elektronických receptů pro Státní ústav pro kontrolu léčiv. Úložiště je vybudováno na aplikačním serveru Oracle a je například schopno analyzovat 100 milionů elektronických receptů za rok.

Oracle PartnerNetwork (OPN)

Specializace Oracle PartnerNetwork je nejnovější verzí partnerského programu společnosti Oracle, která poskytuje partnerům nástroje pro lepší vývoj, prodej a realizaci řešení společnosti Oracle. Specializace OPN nabízí zdroje pro podporu odborných znalostí produktů a řešení společnosti Oracle a vyvinula se tak, aby bylo možno ocenit rostoucí portfolio produktů společnosti Oracle, partnerskou základnu a obchodní příležitost. Klíčem k nejnovějším posílením u OPN je schopnost partnerů odlišovat se prostřednictvím specializací. Specializace jsou dosahovány přes rozvoj způsobilosti, obchodní výsledky, odborné zázemí a osvědčený úspěch. Více informací je možno nalézt na http://www.ora­cle.com/partners nebo je možno se spojit s komunitou partnerů společnosti Oracle na OPN na Twitteru, OPN na Facebooku, OPN na LinkedIn a OPN na YouTube
Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Vitalia.cz: Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Měšec.cz: Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru