Arrow ECS jmenována Platinovým Partnerem prestižní poradenské instituce EC-Council v Evropě

7. 1. 2011

[Tisková zpráva] Praha (6 Ledna 2011) – Společnost Arrow Enterprise Computing Solutions, která je součástí společnosti Arrow Electronics Inc. [NYSE: ARW], ohlásila, že jí byl přiznán status Platinového Partnera mezinárodní poradenské instituce v oblasti bezpečnosti elektronické komunikace EC-Council (International Council of E-Commerce Consultants) v Evropě.

Kurz Certified Ethical Hacker společnosti EC-Council je určen pro IT profesionály v komerčních firmách a organizacích státní správy, kterým má pomáhat při ochraně jejich sítí. Účastníci se učí identifikovat zranitelná místa systému a mezery v jeho zabezpečení, aby byli schopni zajistit účinnou prevenci proti škodlivým útokům ze strany hackerů.

V rámci partnerské smlouvy typu Platinum bude společnost Arrow ECS nabízet mezi jinými i školení Certified Ethical Hacker (CEH) prostřednictvím svých školicích středisek ve 13 zemích po celé Evropě, včetně České republiky, Dánska, Finska, Francie, Maďarska, Německa, Norska, Polska, Rakouska, Srbska, Švédska, Švýcarska a Velké Británie.

“Bezpečnost IT zůstává pro velké podniky a organizace v celém regionu hlavní prioritou,“ uvedl Jay Bavisi, prezident společnosti EC-Council. “Na základě partnerství se společností Arrow ECS, která je předním evropským value-added distributorem bezpečnostních řešení, budeme schopni rozšířit dostupnost našich mezinárodně uznávaných certifikačních programů a zajistit tak, aby byli evropští IT profesionálové připraveni se vypořádat s narůstajícími hrozbami kybernetických útoků.”

“Certifikační program Certified Ethical Hacker od EC-Council rozšiřuje náš bohatý katalog IT školicích programů a upevňuje naši roli předního poskytovatele IT služeb a školení v rámci celé Evropy,” řekl Gaël Salomon, ředitel rozvoje služeb a školení společnosti Arrow ECS pro region EMEA (Europe, Middle East, Africa).  “EC-Council byla přirozenou volbou pro oblast školení tzv. etického hackování, zejména vzhledem ke kvalitě jejich obsahu týkajícího se řešení bezpečnosti a editace softwaru a také vzhledem ke vztahům, které s dodavateli v této oblasti sdílejí.”

O ORGANIZACI EC-COUNCIL

Organizace International Council of E-Commerce Consultants (EC-Council) je sdružení  odborných poradců, které poskytuje certifikace jednotlivcům pro dovednosti z oblasti kybernetické bezpečnosti a elektronického obchodování (e-commerce). Sdružení vlastní a vyvíjí 16 bezpečnostních certifikací, které zahrnují například certifikace Certified Ethical Hacker (CEH), Computer Hacking Forensics Investigator (CHFI) nebo EC-Council Certified Security Analyst (ECSA)/License Penetration Tester (LPT). Jeho certifikační programy se nabízejí ve více než 60 zemích po celém světě. Světové ústředí organizace se nachází v Albuquerque ve státě Nové Mexiko (USA).

O společnosti ARROW ENTERPRISE COMPUTING SOLUTIONS

Arrow ECS, obchodní segment Arrow Electronics Inc. [NYSE: ARW], poskytuje resellerům s přidanou hodnotou, systémovým integrátorům a nezávislým dodavatelům softwaru výpočetní produkty, služby a řešení podnikové a střední třídy. Společnost Arrow ECS sídlí v Englewoodu, Colorado a díky kancelářím v 28 zemích spojuje zákazníky s nejpřednějšími světovými dodavateli technologií. Společnost Arrow ECS ohlásila za rok 2009 tržby v oblasti globálních podnikových výpočetních řešení 4,9 miliardy amerických dolarů. Pro více informací navštivte ecs.arrow.com

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Lupa.cz: Avast, Jirká Král i DVTV, Kdo vyhrál Křišťálovou Lupu?

Avast, Jirká Král i DVTV, Kdo vyhrál Křišťálovou Lupu?

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon

HD programy ČT i v UPC Horizon

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO