Astaro nabízí bezplatné vyzkoušení svých bezpečnostních zařízení

12. 12. 2008

[Tisková zpráva] Třicetidenní zkušební lhůta umožňuje zákazníkům, aby se sami přesvědčili o přínosu komplexního bezpečnostního řešení, a to zcela zdarma.

Praha, 11.prosince 2008 – Společnost Astaro, přední dodavatel komplexních bezpečnostních zařízení, umožňuje svým zákazníkům vyzkoušet si zdarma po dobu 30 dní její emailové a webové bezpečnostní zařízení. Nabídka „Vyzkoušejte než koupíte“ má za cíl ukázat zákazníkům, jak může Astaro Mail Gateway a Astaro Web Gateway zajistit komplexní zabezpečení jejich IT prostředí. Tato předprodejní akce se vztahuje jak na fyzické hardwarové zařízení, tak i na jejich virtuální verze.

Astaro Web Gateway nabízí kompletní ochranu všech firemních dat přenášených přes web včetně detekce malwaru, kontroly aplikací, filtrování URL a řízení šířky pásma. Astaro Mail Gateway je snadno použitelný prostředek pro kompletní zabezpečení e-mailů, obsahující ochranu proti spamu a dalšímu malwaru přenášenému přes e-mail, šifrování e-mailů a podporu vzdáleného přístupu přes SSL VPN. Obě zařízení jsou dostupná jako fyzické hardwarové systémy nebo alternativně jako virtuální zařízení, která lze provozovat na virtualizační infrastruktuře VMware.

Organizace, které chtějí tato zařízení v rámci akce vyzkoušet, mohou kontaktovat regionálního partnera společnosti Astaro, nebo se obrátit přímo na Astaro přes webový formulář na www.astaro.co.uk. Po přihlášení do programu bude vybrané zařízení zasláno zájemci zdarma na vyzkoušení. Na konci zkušebního období si může organizace zařízení koupit nebo jej bez placení přepravních nákladů vrátit společnosti Astaro.

Walter Schumann, generální ředitel Astaro pro region EMEA, k tomu řekl: „Komplexní bezpečnostní řešení jsou pro firmy významným přínosem. Umožňují využívat předností vyplývajících z integrace bezpečnostních funkcí do jednoho produktu. Společnost Astaro díky tomuto programu nabízí nejsnadnější možný způsob jak zjistit výhody integrovaného řešení včetně snadné a rychlé implementace.“

O společnosti Astaro
Společnost Astaro nabízí nejkomplexnější a nejsnáze ovladatelná řešení pro internetovou bezpečnost. Kombinací nejlepších dostupných aplikací, prověřené kvality Linuxu a vysoké úrovně všech produktů dosahují řešení od Astaro výborných výsledků v oblasti zabezpečení, přičemž zároveň nabízí nejnižší náklady na vlastnictví. Softwarová, hardwarová a virtualizovaná řešení od Astaro poskytují uživatelům vysokou flexibilitu při naplňování nejrůznějších aplikačních scénářů. Distribuci produktů zajišťuje neustále rostoucí síť více než 2500 prodejců, díky nimž produkty společnosti Astaro chrání přes 35 000 společností v 60 zemích světa. Společnost Astaro, jejíž vedení sídlí v Burlingtonu Massachusetts, USA a Karlsruhe, Německo, nabízí bezplatné stažení produktů z webu www.astaro.com.

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Vitalia.cz: Říká amoleta - a myslí palačinka

Říká amoleta - a myslí palačinka

Podnikatel.cz: Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

120na80.cz: Na ucho teplý, nebo studený obklad?

Na ucho teplý, nebo studený obklad?

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla