ASUS A33 přináší multimédia v HD kvalitě přímo do vaší domácnosti

[Tisková zpráva] Digitální audiovizuální systém ASUS A33 je vybavený multikanálovým zesilovačem zvuku 5.1 s HDMI

Praha 31. ledna 2008 – ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, představuje digitální audiovizuální systém A33 pro domácnosti. Je určen uživatelům, kteří si chtějí vychutnat zvuk a filmy v plné HD kvalitě přímo u doma v obývacím pokoji. Tento digitální domácí systém překonává možnosti tradičních multimediálních center – integruje totiž zesilovač HiFi 5.1 s rozhraním HDMI, díky čemuž poskytuje špičkový zvuk a vizuální efekty vytvářející z multimediální zábavy ohromující zážitek.

Přizpůsobí se HD formátům
Systém A33 je určen k tomu, aby tvořil součást obývacích pokojů i zvukových komor. Je kompatibilní s naprostou většinou audio, video a bluetooth zařízení, se kterými se lze v současné době setkat. Kromě toho poskytuje také podporu nejnovějších zvukových formátů v HD kvalitě, včetně SACD Hybrid, DVD Audio, HDCD a XRCD – což umožňuje dosažení vynikající kvality zvuku se vzorkováním až 192 kHz při hloubce 24 bitů. Navíc podporuje bezdrátový standard 802.11n a za pouhou minutu dokáže bez problémů přenést či stáhnout video v HD kvalitě o délce až 30 min. To vše bez jakéhokoliv zpoždění, tedy s rychlostí šestkrát vyšší než umožňují standardy 802.11g.

5 přednastavených režimů ekvalizéru pro jednoduchou optimalizaci zvuku Systém A33 poskytuje uživatelům zvuk ve špičkové kvalitě díky digitálnímu zesilovači třídy D se SNR 100 dB+. Dále umožňuje jednoduchou optimalizaci nastavení zvuku – například pomocí inteligentního ekvalizéru stiskem jediného tlačítka automaticky konfigurujete nastavení zesilovače tak, aby co nejlépe vyhovovalo okolí a umístění reproduktorů.. Na jediný stisk tlačítka je přitom k dispozici pět předdefinovaných režimů ekvalizéru – pro poslech jazzu, rocku, popu, klasické a živé hudby. Dalším užitečným prvkem je půlnoční režim, který umožňuje zvýraznění konverzace probíhající ve filmech a současně potlačení zvukových efektů na pozadí.

Obraz ve vysokém rozlišení 1080i
Kromě skvělého zvukového výkonu podporuje model A33 také výstup HDMI, který umožňuje zobrazování ve vysokém rozlišení 720p/1080i s čistým, sytým zvukem. Pro televizního diváka nabízí model A33 funkci EPG (elektronický programový průvodce) a dvě karty pro volbu televizních kanálů. Díky EPG je rychlé vyhledávání programů a nastavování vícenásobného nahrávání velice intuitivní a jednoduché. Dvě karty pak nabízí možnost současně nahrávat dva programy, nebo sledovat jeden program a zároveň nahrávat jiný.

Dálkový přístup k domácímu živému televiznímu vysílání
Máte-li doma systém A33, tak se již nemusíte obávat toho, že byste nestihli jakékoliv televizní pořady či sportovní zápasy vysílané u vás. Funkce přenosu na cestách (Broadcast On-the-go) dovoluje uživateli přistupovat ke svým oblíbeným televizním programům, filmům, hudbě, fotografiím a důležitým obchodním souborům uloženým v systému A33 přes jakékoli zařízení, které je schopné přenosu přes internet – jako jsou například 3G telefony nebo notebooky.

Příjemné dálkové ovládání 3 v 1
Veškeré výše zmíněné funkce jsou jednoduše dostupné pomocí IR dálkového ovládání 3 v 1. Toto ovládání vypadá trochu jako trackball a umožňuje jednoduché surfování a rychlé přepínání mezi funkcemi zesilovače, počítače a multimediálního centra. Klávesnice je založena na pokročilé bezdrátové technologii RF 2,4 GHz, což umožňuje pohodlné ovládání systému i ze vzdálenosti 10 metrů. Barevný TFT displej o velikosti 2,4" na předním panelu zobrazuje hodiny a průběžné informace o systému, jako jsou názvy filmů a písní.

Více informací o produktech společnosti ASUS naleznete na webových stránkách společnosti http://www.asus.com nebo http://cz.asus.com.

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Měšec.cz: Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Podnikatel.cz: EET: Totálně nezvládli metodologii projektu

EET: Totálně nezvládli metodologii projektu