ASUS ARES CG6155: Herní chrám s maximálním výkonem

[Tisková zpráva] Praha 9. července 2008 - ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, uvádí na trh žhavou novinku v podobě ASUS ARES CG6155 Desktop PC, která uspokojí požadavky těch nejnáročnějších hráčů z celého světa. Tento extrémně výkonný počítač určený pro nejnovější hry v sobě ukrývá celou řadu špičkových součástek, které hráčům nabízejí vysoký výkon a stabilitu, jež jsou tolik potřebné pro splnění všech herních požadavků. Jedinečný vnější design je inspirován starodávným i moderním brněním s patrnými vlivy jak západní, tak východní kultury, a již svým zajímavým vzhledem symbolizuje čistou a velkolepou sílu.

Inspirován brněním, stvořen pro nadvládu nad bitevním polem
Již při prvním pohledu na zevnějšek budí tento počítač dojem herního chrámu s ohromným výkonem. ARES je jedinečným spojením extrémního výkonu a známé kvality a spolehlivosti společnosti ASUS. Od svého obrněného povrchu až po dvojité napájení je ARES stvořen tak, aby vyhověl vysokým nárokům na funkčnost a styl i těch nejnáročnějších uživatelů. Inspirován starodávním i moderním brněním s prvky východních i západních kultur otevírá ARES novou kapitolu v oblasti designu herního hardwaru. ARES nejenže působí takřka nezničitelným dojmem, ale je také vybaven celým arsenálem funkcí, které z něj vytvářejí jeden z nejstabilnějších a nejbezpečnějších PC systémů, jaký byl kdy vyroben.

Extrémně vysoký výkon předurčený pro herní špičky
ARES je vybaven nejlepšími Quad-core procesory, grafickými kartami 3-way SLI a možností extrémního přetaktování, kterým lze zvýšit výkon procesoru až o celých 33 %. Hráči si navíc mohou vychutnat špičkové technologie jako optické mechaniky Blu-ray, high-definition audio nebo operační paměť DDRIII. Díky tak vysokému výkonu a široké podpoře celé řady technologií ARES bez jakýchkoliv problémů zvítězí i nad nejnáročnějšími PC hrami a dopřeje všem hráčům nejvyšší možnou úroveň vzrušení a naprosté uspokojení.

* Změny výkonu po přetaktování se mohou lišit v závislosti na různých nastaveních a dalších podmínkách.

Dvojité napájení a kapalinové chlazení jsou zárukou dokonalé stability
Vzhledem k jedinečnému dvojitému napájení a přizpůsobeným modulům pro kapalinové chlazení poskytuje ARES vynikající stabilitu. Zmíněný systém duálního napájení je schopný poskytnout výkon až 2 kW a v porovnání s obdobnými řešeními, která jsou vybavena pouze 1kW napájením, proto zaručuje vyšší stabilitu a trvalou udržitelnost neustále rostoucích nároků nejnovějších her. Vestavěný kapalinový systém chlazení navíc zajišťuje, že stabilních operací bude dosaženo při současném snížení provozní teploty. Díky uvedeným konstrukčním řešením se mohou hráči zcela nerušeně ponořit do prostředí svých her a vychutnat si je plnými doušky.