ASUS B50: Nová vlajková loď v oblasti obchodních počítačů

[Tisková zpráva] Praha 11. listopadu 2008 - ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, uvádí na trh nový, velmi výkonný notebook určený pro obchodní a podnikatelskou sféru, který se vyznačuje jak rychlostí, tak všestranností a řadou užitečných funkcí, jež představují pro manažery velkou konkurenční výhodu. Notebook je mimo jiné vybaven nejnovější technologií Express Gate, která umožňuje uživatelům bleskový přístup k nepřebernému množství multimediálních a internetových aplikací již po 8 vteřinách* od zapnutí počítače.

Navržen pro mobilní výkon
Notebook ASUS B50A nenabízí pouze vysoký výkon, ale také praktičnost a spolehlivost, což jistě uvítají uživatelé, kteří často pracují v terénu daleko od svého pracovního stolu. Notebook B50A je založen na nejnovější technologii pro procesory Intel Centrino 2 a díky jedinečnému správci napájení ASUS Power4 Gear eXtreme se může pochlubit prodlouženou, až 5hodinovou* výdrží na baterie. Je rovněž vybaven voděodolnou klávesnicí, která jej chrání při styku s kapalinami, a to až do objemu 120 cm3. O vysokou produktivitu se pak starají LED diody, které zajišťují podsvícení klávesnice. Proto je možné počítač pohodlně používat i v tmavých konferenčních místnostech.

S Express Gate budete on-line již 8 vteřin* od zapnutí počítače
Tento přídavný operační systém umožňuje rychlý a snadný přístup ke všem nejčastěji používaným aplikacím, včetně internetového prohlížeče, programů pro komunikaci v reálném čase (IM), Skype, správce fotografií, přehrávače hudby nebo on-line her. Uživatelé díky tomu mohou například před odchodem do zaměstnání rychle poslat e-mail, prohlížet internet v době mezi jednotlivými schůzkami nebo se bleskově spojit s přáteli či rodinou pomocí komunikačních programů. Díky technologii Express Gate získáte dva počítače v jednom, což umožňuje jeho efektivnější využití a nesrovnatelně snadnější sdílení. Když se nacházíte v prostředí Express Gate, máte přístup k internetu, hudbě a fotografiím, které můžete sdílet, aniž byste jakkoliv ovlivnili soubory a nastavení OS Windows vyhrazené pro osobní potřeby.

Vysoká bezpečnost
Informace jsou pro obchod velmi důležité, a stejně tak i jejich bezpečnost. Zabezpečení počítače by mělo být nejen spolehlivé, ale také by nemělo oprávněného uživatele zbytečně zatěžovat svým složitým ovládáním. Notebook ASUS B50A je vybaven vestavenou čtečkou otisků prstů. Díky tomu, že biometrická data odečítá z živé vrstvy kůže, nabízí velmi vysokou úroveň zabezpečení. Obsahuje také TMP (Trusted Platform Module), který zajišťuje bezpečné přihlašování a šifrování dat. Všechny tyto prvky zaručují, že veškerá vaše data budou s notebookem B50A dokonale zabezpečena a ovládání zůstane jednoduché a praktické.

Dokovací stanice zaručuje vysokou konektivitu
Odnímatelná dokovací stanice představuje ideální řešení pro rychlé připojení periferií, napájení nebo komunikačních zařízení. Toto řešení vám usnadní práci a ušetří spoustu času kdykoli přijdete ke svému stolu, a to jak doma, tak v kanceláři.

Notebook ASUS B50A představuje vysokou úroveň zabezpečení, vysoký výkon a všestrannost, a je proto dokonalým nástrojem pro všechny podnikatele, kteří chtějí být v dnešní hektické době úspěšní. Cena u série ASUS B50 začíná na 20 000 Kč včetně DPH.