ASUS Eee Box: Malá revoluce v oblasti stolních počítačů

[Tisková zpráva] Praha 1. července 2008 - ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, s úmyslem uspokojit potřeby uživatelů, kteří vyžadují stylový počítač s nízkou spotřebou a malými rozměry, vydává nový počítač Eee Box.

Díky němu mají nyní uživatelé možnost vyměnit své nezajímavé a rozměrné zařízení za kompaktní a elegantní řešení, které osvěží jejich pracovní prostředí. S celou řadou zajímavých novinek nabízí Eee Box úžasné možnosti využití, pokud jde o učení, práci i zábavu — vše v souladu se základní myšlenkou Eee PC, kterou je bezproblémové a snadné využití.

Elegantní a stylový pomocník
S objemem pouhého 1 litru působí Eee Box skutečně pěkným a elegantním dojmem. Díky výjimečně štíhlému provedení o velikosti brožovaného románu získají uživatelé spoustu volného místa, které museli dříve obětovat klasickým rozměrným stolním počítačům. Eee Box je možné dokonce upevnit na VESA LCD displej a ušetřit tak ještě více místa. Vertikální orientace počítače při standardním postavení spolu s pohodlně přístupným tlačítkem pro zapnutí a realizovaným dotykovým senzorem působí jednolitým a futuristickým dojmem. Jemné křivky přitom ještě více zdůrazňují vytříbené provedení, které zapadne téměř do každého interiéru.

Přístup na internet pouhých 7 sekund* po zapnutí
S využitím exkluzivní a inovační technologie pro rychlé spouštění — ASUS Express Gate — mohou uživatelé bez problémů přistupovat na internet, spravovat své obrázky a komunikovat pomocí IM/Skype již za pouhých 7 sekund* od zapnutí počítače. Počítač Eee Box podporuje také nejnovější standard bezdrátového připojení Wi-Fi 802.11n, a poskytuje tak až osmkrát rychlejší připojení než předchozí specifikace 802.11b/g. Díky tomu mají uživatelé jedinečnou možnost stáhnout například 30minutové video za pouhých 44 sekund. Čas strávený čekáním se tak sníží na minimum a vy budete moci zhlédnout dvakrát tolik filmů.

*Skutečný čas potřebný pro spuštění je závislý na hardwarové konfiguraci a modelu výrobku. Milujte životní prostředí

Inovativně řešené chlazení od společnosti ASUS využívá jedinečný modul pro rozptyl tepla s inteligentním ventilátorem, který nabízí pohodlnou práci v tichém (26 dB) prostředí. V porovnání s klasickými rozměrnými počítači se může Eee Box pochlubit až o 90 % vyšší energetickou účinností a tomu odpovídající nižší spotřebou energie. Eee Box navíc využívá koncepci Green Design a je vyroben výhradně z materiálů, které jsou šetrné k životnímu prostředí. Tím je podstatně sníženo množství emisí CO2 — díky tomu také splňuje velmi přísné předpisy a požadavky norem RoHS a WEEE. Z tohoto důvodu mohou uživatelé pracovat, učit se a hrát hry s vědomím, že berou ohled na své okolí a celou společnost — a to vše ve výjimečném stylu.

Pracujte, hrajte si a dívejte se
Počítač Eee Box se dokonale hodí pro sledování internetové televize. Prostřednictvím IPTV přehrávače máte k dispozici zdarma tisíce televizních stanic, z nichž si můžete snadno sestavovat svůj osobní seznam TV show.

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Root.cz: Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

DigiZone.cz: Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů pro podnikatele

Změny v daních z příjmů pro podnikatele

Vitalia.cz: Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst