ASUS F50 a F70 Series: Mobilní zábava ve vysokém rozlišení

23. 1. 2009

[Tisková zpráva] Představujeme vám první tenký a lehký 16" notebook na světě a první 17,3" notebooky navržené pro vaši zábavu

Praha 22. ledna 2009 – ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, představuje nové stylové notebooky F50 a F70, které v sobě spojují špičkový design a stejně inovativní multimediální funkce šité na míru speciálně uživatelům, jež při svých cestách touží jak po audiovizuální zábavě ve vysokém rozlišení, tak po výkonných funkcích pro multitasking. Moderní pojetí každého notebooku dokresluje design vytvořený jedinečnou technologií Infusion, která jej posouvá daleko před obvyklé notebooky s klasickým designem.

Notebook F50GX je vybaven výkonnou grafickou kartou v podobě integrovaného řešení zabudovaného do čipové sady, které uživatelům nabídne grafický výkon srovnatelný s klasickými grafickými kartami. Notebook F70SL pak jistě ohromí 1 TB úložného prostoru. Taková kapacita umožňuje uložit nepřeberné množství jakýchkoliv souborů a uživatelé tak zvládnou více kdykoliv a kdekoliv.

Funkce zaměřené na uživatele a vytříbený design
Od víka LCD displeje až po opěrku zápěstí jsou notebooky ASUS F50 a F70 řadou přenosných počítačů oděných novou generací technologie Infusion od společnosti ASUS, jež vytváří design věrně připomínající proslule známou Auroru Borealis (polární záři). Nadčasový design je nejen krásný, ale také velmi odolný vůči poškrábání a zůstává lesklý dokonce i po dlouhodobém používání počítače. Notebooky řady F50 a F70 přicházejí standardně se zvukem ve vysoké kvalitě a s Full High Definition displejem s poměrem stran 16 : 9, který nabízí vysoký kontrastní poměr, jas a sytost barev. Díky tomu nabídne uživatelům čistý obraz a živé barvy stejně jako špičkové systémy pro zábavu. HDMI port umožňuje uživatelům připojit své notebooky k větším externím LCD displejům nebo jiným zařízením vybaveným HDMI, čímž budou mít zaručen plnohodnotný filmový zážitek a univerzální možnosti pro zábavu.

Nově využitá „čokoládová“ klávesnice poskytuje stejnou funkčnost jako dříve a nabízí uživatelům nové konkávní klávesy, které odpovídají konturám prstů a vynikají jedinečně pružným zdvihem usnadňujícím dlouhodobé psaní. Užší štěrbiny mezi jednotlivými klávesami zajišťují lepší ochranu vůči prachu, zatímco jednoúčelová numerická klávesnice věrně připomíná klasickou klávesnici běžného stolního počítače a umožňuje velmi rychlé zadávání číslic. Notebooky řady F50 a F70 jsou samozřejmě vybaveny také funkcí ASUS Express Gate, která zajišťuje výjimečně rychlé spouštění počítače a prakticky okamžitý přístup k operačnímu systému, jehož rozhraní je založeno na intuitivních ikonách. Je vybaven běžně používanými aplikacemi jako je Skype, přehrávač hudby, e-mailový klient a internetový prohlížeč.

Univerzální možnosti nastavení uspokojí celou řadu uživatelů
Notebooky ASUS F50 a F70, které jsou zaměřeny zejména na multimediální zábavu a univerzální využití na cestách, přicházejí v několika různých konfiguracích, které uživatelům nabízejí celou řadu možností a nastavení přesně na míru jejich potřebám a způsobu využití. Uživatelé, vyžadující velkou obrazovku a velký úložný prostor, zřejmě upřednostní ASUS F70SL, první 17,3" notebook na světě s poměrem stran 16 : 9. Ten je předurčen pro jedinečné vizuální zážitky a je vybaven dvěma pevnými disky s celkovou kapacitou 1 TB. Naproti tomu uživatelé, kteří upřednostňují snadnou přenosnost a nízkou hmotnost, dají pravděpodobně přednost notebooku ASUS F50GX, jenž je v současné době nejtenčím a nejlehčím 16" notebookem na trhu. Je vybaven čipovou sadou NVIDIA 9400M G, která poskytuje grafický výkon srovnatelný s dedikovanou grafickou kartou, nebo alternativní verzi F50Z nabízející úchvatný výkon grafického řešení od společnosti ATI.

Další informace o nových produktech naleznete na adrese:

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

120na80.cz: 5 poporodních problémů a jejich řešení

5 poporodních problémů a jejich řešení

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube