ASUS LS246H exkluzivně na CZECH COMPUTER

1. 4. 2010

[Tisková zpráva] CZC.CZ má jako jediný prodejce v ČR na skladě nejnovější LCD monitor ASUS LS246H z řady Designo

Praha 1. 4. 2010 – Od 1. 4. má CZECH COMPUTER exkluzivně v prodeji nejnovější ultra tenký designový 24´monitor Designo ASUS LS246H s nízkou spotřebou energie. Jako jediný prodejce v ČR bude mít czc.cz, lídr v oblasti uvádění technologických novinek, tento monitor až do 15.4. Monitor je zároveň ke zhlédnutí a vyzkoušení v showroomu CZECH COMPUTER v Praze 4 Hájích.

Monitor LS246H z řady Designe je tenký jen 20,5 mm, nabízí lesklou povrchovou úpravu přední části a kruhový podstavec Ergo-Fit, který umožňuje upravovat náklon monitoru dotykem jediného prstu. Rám monitoru je vyroben z kvalitních černých plastů, spodní část tvoří efektní průhledný materiál. LCD Full HD monitor s úhlopříčkou 23,6´ má rozlišení 1920×1080, velmi rychlou odezvu 2 ms, jas 250 cd/m2 a dynamický kontrast 50 000:1. Novinka nabízí zároveň až o 40% nižší spotřebu elektrické energie, než jiné srovnatelné výrobky.

„Společnost ASUS si vybrala náš eshop a pražský showroom pro lunch této ultra tenké designové novinky, kterou ocení zejména náročnější uživatelé využívající počítač ke sledování filmů či hraní nejnovějších počítačových her“ říká vedoucí marketingu CZECH COMPUTER Pavel Kunert. „Podle prvních reakcí našich zákazníků bude o tento monitor zájem jak pro využití s PC, tak zejména jako externí monitor pro uživatele notebooků,“ dodává Pavel Kunert.

Na webu CZECH COMPUTER je zároveň od dnešního dne k dispozici zcela první uživatelská recenze tohoto monitoru: http://www.czechcom­puter.cz/produc­t.jsp?artno=75584

CZECH COMPUTER s.r.o. (CZC.CZ) je lídrem v oblasti uvádění technologických novinek a patří mezi největší a nejoblíbenější internetové obchodníky s výpočetní technikou v České republice a na Moravě. Za 12 let své existence prodal 8 mil. produktů asi 1,8 mil. zákazníkům, roční obrat v roce 2008 dosáhl 1 mld. Kč. CZC.CZ je držitelem mnoha ocenění a certifikátů, od Křišťálové lupy 2006 a 2007, certifikátů Gold Partner Microsoft či HP až po certifikát výjimečnosti společnosti TÜV SUD Czech či loga SOAP Sdružení na ochranu spotřebitelů. CZC.CZ zaměstnává přes 100 zaměstnanců a kromě internetových prodejních aktivit má dvě prodejní místa v Praze a Příbrami. Současnými majiteli jsou zakladatelé společnosti manželé Matějkovi, od začátku roku 2009 se stal novým 25% podílníkem CZECH COMPUTER s.r.o. dlouholetý ředitel společnosti Stanislav Gaj.

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi