ASUS M3A32-MVP Deluxe/WiFi-AP: První základní deska HT3 System Bus Ready

11. 1. 2008

[Tisková zpráva] Nová základní deska s technologií Cool Mempipe snižuje teplotu paměti až o 10 °C

Praha 10. ledna 2008 – ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, uvádí na trh zcela novou základní desku M3A32-MVP Deluxe/WiFi-AP, která podporuje nový čtyřjádrový procesor AMD Phenom a nejnovější čipset AMD 790FX. Tato základní deska disponuje nejnovější systémovou sběrnicí HyperTransport 3.0 (HT3) s rychlostí až 5200 MT/s, čtveřicí VGA slotů PCIe2.0 x16 a patentovaným chlazením paměti ASUS Cool Mempipe, které účinně snižuje teplotu paměti až o 10 °C, a zajišťuje tak výjimečně stabilní provoz počítače. Všechny tyto výhody přispívají ke skvělým vlastnostem a vysokému výkonu systému.

„Společnost ASUS svým zákazníkům pravidelně přináší ty nejlepší produkty, které využívají nejmodernější technologie a funkce. A s naší novou základní deskou můžeme pomyslnou laťku opět zvýšit," uvádí Joe Hsieh, viceprezident oddělení základních desek společnosti ASUS. „Díky podpoře nejnovějších čtyřjádrových procesorů AMP Phenom nabízí M3A32-MVP Deluxe/WiFi-AP extrémní výkon i výborné možnosti přetaktování.“

O 10 °C chladnější díky technologii Cool Mempipe
Běžné chladiče paměťových modulů, jako jsou rozvaděče tepla, sice odvádějí teplo od modulů, to však i nadále zůstává uvnitř samotného systému. Exkluzivní technologie ASUS Cool Mempipe účinně odvádí teplo generované paměťovými čipy do tepelné nádrže umístěné poblíž zadních IO portů, odkud je odváděno pomocí vzdušných proudů vznikajících uvnitř systému. Toto revoluční chlazení tepelnými trubicemi snižuje teplotu paměti až o 10 °C v systémech s vodním chlazením a až o 5 °C v systémech se vzduchovým chlazením, čímž zajišťuje stabilnější provoz. Přizpůsobivý design obstará chlazení jednostranným i dvoustranným paměťovým modulům, s rozvaděči tepla i bez nich.

Precision Tweaker 2 pro optimální výkon při přetaktování
Vyšší napětí usnadňuje přetaktování, ale je-li napětí příliš vysoké, systém se může zhroutit. Toto dilema může vyřešit Precision Tweaker 2 – exkluzivní technologie společnosti ASUS, která dodává 0,02 V na každou krokovou úpravu NB napětí, SB napětí a DRAM napětí, čímž optimalizuje výkon při přetaktování. Snížením rozdílu mezi napětími se tak uživatelé mohou lépe přiblížit nejvyššímu napětí, které je pro systém přijatelné. Mohou tak být opět o krok blíže k získání ideálního výkonu při přetaktování.

Další základní desky HT3 Ready řady M3A
Řada ASUS M3A zahrnuje základní desky M3A32-MVP Deluxe/WiFi-AP, M3A32-MVP Deluxe a M3A. Tyto základní desky podporují nejnovější systémovou sběrnici HT3 a VGA sloty PCIe 2.0, což spolu s nejnovějším čtyřjádrovým procesorem AMD Phenom přináší extrémní výkon. K řadě dalších funkcí patří ASUS Q-Shield pro snadnou a komfortní instalaci, Al Gear 2 pro řízení příkonu procesoru a Quiet Thermal Solutions pro lepší chlazení a stabilnější provoz.

Více informací o produktech společnosti ASUS naleznete na webových stránkách společnosti http://www.asus.com nebo http://cz.asus.com.

Lupa.cz: Propustili je z Avastu, už po nich sahá ESET

Propustili je z Avastu, už po nich sahá ESET

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

DigiZone.cz: Další dva kanály nabídnou HbbTV

Další dva kanály nabídnou HbbTV

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon

HD programy ČT i v UPC Horizon

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET