ASUS M3A79-T DELUXE: Platforma AMD pro extrémní přetaktování

[Tisková zpráva] Odhalte jedinečný taktovací potenciál s využitím precizního vyladění výkonu pomocí funkce Precision Tweaker 2

Praha 7. sprna 2008 – ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, vydává na trh novou základní desku ASUS M3A79-T DELUXE, která je vybavena nejnovější čipovou sadou AMD 790FX/SB750 a využívá zcela novou konstrukci napájení s podporou 140W procesorů. M3A79-T DELUXE obsahuje také systémovou sběrnici HyperTransport 3.0(HT3), s níž je možné uskutečnit až 5200 MT/s, čtyři sloty PCIe 2.0 x16, technologii ATI Quad CrossFireX a utilitu AMD OverDrive. S touto deskou navíc získáte rovněž inovativní funkci ASUS Precision Tweaker 2, která uvolňuje skutečný potenciál pro přetaktování, stejně jako exkluzivní technologii ASUS Express Gate, která přináší uživatelům skvělé možnosti využití v domácí zábavě.

Dosáhněte výjimečného výkonu přetaktováním
Základní deska M3A79-T DELUXE je vybavena funkcí Precision Tweaker 2 — užitečnou technologií pro jemné ladění napájení, která nabízí výrazně lepší možnosti přetaktování. Tato exkluzivní funkce od společnosti ASUS umožňuje regulovat napětí North Bridge, South Bridge a DRAM po 0,02V krocích, což je dostatečně malý interval pro dosažení nevyššího možného výkonu přetaktováním, aniž by docházelo k pádům systému v důsledku příliš velkých rozdílů mezi dvěma nastavenými hodnotami napětí.

Tato základní deska dále podporuje technologii AMD OverDrive (AOD) a umožňuje uživatelům konfigurovat nastavení pro přetaktování přímo v prostředí Windows a dosáhnout tak krajních možností při ladění výkonu CPU. Díky funkcím Precision Tweaker 2 a AOD poskytuje základní deska M3A79-T DELUXE excelentní možnosti pro přetaktování CPU, čipové sady a DRAM — což z ní činí jednu z nejlepších platforem pro optimalizaci výkonu prostřednictvím přetaktování.

Připravena pro výjimečný výkon 140W CPU
Základní deska M3A79-T DELUXE je schopna pracovat i s procesory se spotřebou energie 140 W — uživatelé proto mohou plně využít vysokých frekvencí jádra CPU a poznat vysoký výkon při hraní velmi náročných her a při provozu dalších aplikací. Dále je vybavena spolehlivou konstrukcí napájení, která zaručuje vysoce stabilní provoz.

Nejkvalitnější komponenty jsou základem dlouhé životnosti
Ohromný výkon systému nezávisí jen na samotných speciálních funkcích, ale předpokladem pro jeho dosažení jsou také komponenty té nejvyšší kvality. Základní deska M3A79-T DELUXE využívá výhradně ty nejkvalitnější výkonné komponenty, mezi něž patří například MOSFET s nízkým RDS (on) pro minimální ztráty při spínání a nižší teploty, indukční cívky s feritovým jádrem s výrazně nižšími hysterezními ztrátami a také kondenzátory s vodivým polymerem (5000 hodin VRM, Voltage Regulator Module. Díky těmto součástkám vysoké kvality budou moci uživatelé dosáhnout vyšší energetické účinnosti, lepší stability a nižších teplot při přetaktování. Navíc se budou moci těšit z delší životnosti všech komponent.

Technologie Express Gate otevírá bránu k okamžité zábavě za pouhých 5 sekund* od zapnutí počítače
Kromě extrémního výkonu dosaženého přetaktováním přináší základní deska M3A79-T DELUXE také zcela nové a vzrušující možnosti využití internetu. Pomocí technologie ASUS Express Gate — exkluzivního integrovaného operačního systému od společnosti ASUS — vám bude přístup k internetu umožněn za pouhých 5 sekund od zapnutí počítače a bez nutnosti spouštět Windows. S tak rychlým přístupem na internet si budete moci vychutnat on-line videa, komunikaci prostřednictvím nejznámějších IM programů jako například MSN, Skype, Google Talk, QQ nebo Yahoo! Messenger, sledovat předpovědi počasí či posílat a přijímat e-maily i na poslední chvíli před odchodem z domu, aniž byste se kvůli tomu dostali do časové tísně. Uživatelsky přívětivý správce fotografií (aplikace Picture Manager) umožňuje přehrávat prezentace obrázků a nabízí několik různých režimů prohlížení a editace fotografií a alb přesně dle preferencí každého uživatele.

DigiZone.cz: SES zajistí HD pro M7 Group

SES zajistí HD pro M7 Group

DigiZone.cz: Skylink: zpožděný kanál Prima +1

Skylink: zpožděný kanál Prima +1

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Vitalia.cz: Jedlé kaštany jsou trpké, je třeba je tepelně upravit

Jedlé kaštany jsou trpké, je třeba je tepelně upravit

DigiZone.cz: Je tu první sportovní přenos přes mobily

Je tu první sportovní přenos přes mobily

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče