ASUS M70 pro větší a lepší zážitky ve vysokém rozlišení

29. 4. 2008

[Tisková zpráva] Nová úroveň audiovizuálního prožitku s využitím Full HD a podporou Blu-ray

Praha 28. dubna 2008 – ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, představuje nový notebook M70, který je připraven přijmout vysoké rozlišení HD (High Definition) se všemi jeho chloubami, neboť poskytuje širokoúhlý displej WUXGA s rozlišením 1 920×1 200 pixelů a podporu Blu-ray. V kombinaci s prvotřídními zvukovými technologiemi, zahrnujícími vestavěné reproduktory Altec Lansing a systém Dolby Home Theater, je model M70 ideálním nástrojem pro digitální zábavu a práci kdekoliv.

Skutečně vysoké rozlišení
Vrcholným prvkem široké škály funkcí modelu M70 je 17palcový WUXGA displej s rozlišením 1 920×1 200 pixelů a poměrem stran 16:10. Díky tomu je schopný věrně reprodukovat HD filmy tak, jak mají být zobrazeny, tedy v nativním rozlišení bez změny měřítka, které by nevyhnutelně snížilo kvalitu obrazu. Pro další zvýšení prožitku je nový notebook vybaven funkcí ASUS AI Light, která automaticky nastavuje jas panelu displeje podle okolního osvětlení, zatímco technologie ASUS Splendid Video Intelligence zlepšuje kontrast, jas, tón a saturaci barev u všech aplikací. Ve spojení s podporou Blu-ray a portem HDMI nedojde při přehrávání nebo přenosu ke ztrátě žádných dat vysokého rozlišení.

Prvotřídní zvuk
Pro doplnění ohromujících vizuálních zážitků z HD obsahu je notebook M70 vybaven systémem zpracování zvuku Dolby Home Theatre, který je přenášen reproduktory Altec Lansing, poskytujícími bohatý, čistý zvuk pro úplný zážitek ze sledování filmů na cestách. Pro větší pohodlí bylo speciálně pro multimediální použití vytvořeno nové, vylepšené rozhraní. Pokud není touchpad používán pro ovládání kurzoru, změní se na ovládací panel pro multimediální zábavu – slouží tak například k ovládání hlasitosti, spuštění, zastavení a přerušení přehrávání, ztišení zvuku, přeskočení na další stopu a podobně. Uživatel na něj pouze klepne prstem. Dalším rychlým přepnutím bude touchpad opět plnit svou primární úlohu polohovacího zařízení.

Svojí přihášení do počítače
Model M70 nabízí dva způsoby přihlášení do počítače. Funkce ASUS SmartLogon poskytuje snadný přístup bez dotyku rukou tak, že ověří identifikaci uživatele oskenováním jeho tváře. Pro ty, kteří preferují komplexní bezpečnost, poskytuje významnou úroveň ochrany dat snímač otisku prstů, jenž zajišťuje bezproblémový přístup pouhým posunutím prstu přes snímač.

Úspěchy společnosti ASUS za rok 2007
Firma ASUS má za sebou velmi úspěšný rok 2007, ve kterém získala po celém světě celkem 2 568 ocenění. K tomu zaujala 10. místo v hodnocení časopisu Business Week „InfoTech 100“ mezi společnostmi roku a byla vyhlášena časopisem Wall Street Journal Asia „Jedničkou v poskytování kvality a služeb“.

Více informací o produktech společnosti ASUS naleznete na webových stránkách společnosti http://www.asus.com nebo http://cz.asus.com.

Lupa.cz: Propustili je z Avastu, už po nich sahá ESET

Propustili je z Avastu, už po nich sahá ESET

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Lupa.cz: Seznam mění vedení. Pavel Zima v čele končí

Seznam mění vedení. Pavel Zima v čele končí

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Měšec.cz: Přejete si číslo účtu na přání?

Přejete si číslo účtu na přání?

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU