ASUS P320: Dospějte s Mini GPS PDA telefonem

23. 6. 2008

[Tisková zpráva] Praha 23. června 2008 - ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, představuje velmi elegantní mini PDA telefon P320 s GPS, který byl vyvinut na míru uživatelům, jimž záleží na jejich moderním vzhledu a totéž vyžadují také od svých zařízení — tedy i od mobilních komunikátorů.

Telefon P320 je výjimečně malý a lehký a jeho moderní štíhlý vzhled je dokreslen elegantními oblými křivkami, díky kterým pohled na tento telefon potěší oko každého uživatele. Co je ale ještě důležitější — tento povedený kousek nejen že je pastvou pro oči, ale navíc je také výkonný a inteligentní — všechny tyto vlastnosti jsou chytře propojeny s originálním a jedinečným rozhraním vyvinutým společností ASUS.

Stylový všestranný pomocník
P320 díky svému elegantnímu a modernímu vzhledu zaručeně upoutá pozornost. Telefon P320 má hladký povrch a je navržen tak, aby pohodlně padnul do ruky. Velmi vysoké nároky na precizní provedení i těch nejmenších detailů se značnou měrou podílí na tom, že působí skutečně elegantním dojmem. Zaoblené rohy, zkosené hrany a kruhové navigační tlačítko jsou navrženy tak, aby potěšily každé oko. Elegantní dojem je navíc dále umocněn miniaturními rozměry tohoto telefonu, díky nimž se stává perfektním, moderním doplňkem pro každou společenskou událost.

Elegantní pomocník
I přes svou kompaktní velikost je tento na pohled pěkný miniaturní PDA telefon vybaven ohromným množstvím užitečných a výkonných funkcí. Základem tohoto telefonu je operační systém založený na platformě Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional, který je doslova nabitý dalšími funkcemi jako například GPS navigací, EDGE/GPRS a bezdrátovým připojením Wi-Fi, které zajišťují pohodlný přístup na internet odkudkoliv; dále technologií Bluetooth, USB a mnoha dalšími. P320 se velmi jednoduše stane vaším nejelegantnějším doplňkem.

Snadná GPS navigace
Vestavěný GPS modul telefonu P320 umožňuje uživatelům rychlé stahování a okamžité určení jejich aktuální pozice. Dokonce i v rozlehlých a otevřených oblastech bude globální síť GPS vždy schopna přesně určit vaši polohu a navigační software tohoto telefonu se postará o to, abyste se bez problémů dostali do cíle.

Bezproblémový přístup díky ASUS Today
Telefon P320 je vybaven množstvím jedinečných aplikací, které jsou navrženy tak, aby uživateli zaručily největší možné pohodlí. Díky funkci ASUS Today budete mít v jediném okně přehledně uspořádány ikony jako například čas, kalendář, zprávy, počasí a přehrávač záznamů, což vám umožní snadno přistupovat k potřebným funkcím.

Integrovaná funkce ASUS RSS Reader, která automaticky přijímá aktuální informace a přináší nejčerstvější novinky a aktualizace blogů, je zárukou vašeho dokonalého přehledu o současném dění nebo o aktualizacích webových stránek.

Další velmi užitečnou aplikací je Ur Time, která uživatelům umožňuje nastavit na displej telefonu časové zóny až čtyř zemí. Budou tak mít neustále přehled o aktuálním čase ve vybraných lokalitách, na jehož základě budou moci pohodlně plánovat obchodní setkání kdekoliv ve světě.

S funkcí Auto Cleaner se již nemusíte obávat toho, že aplikace se pouze skryjí, když je budete chtít ukončit. Funkce Auto Cleaner zaručuje, že požadované aplikace budou opravdu ukončeny, a bude tak uvolněno místo a paměť pro další funkce.

Více informací o produktech společnosti ASUS naleznete na webových stránkách společnosti http://www.asus.com nebo http://cz.asus.com.

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

120na80.cz: 5 poporodních problémů a jejich řešení

5 poporodních problémů a jejich řešení

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat