ASUS představuje nejrychlejší PDA telefon na světě

[Tisková zpráva] ASUS P565 s procesorem o frekvenci 800 MHz se bez problémů a elegantně vypořádá i s velmi náročnými úlohami

Praha 27. listopadu 2008 – ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, představuje nový PDA telefon P565, který je vybaven procesorem o frekvenci 800 MHz (v době uvedení tohoto telefonu nejrychlejším procesorem na trhu). P565 využívá nejnovější stylové dotykové rozhraní ASUS Glide, dále se pyšní kůží vykládaným zadním krytem a nabízí výkon, jaký na současném trhu nemá konkurenci – v testech Vsbenchmark dosáhl téměř dvojnásobně vyšších hodnot než ostatní produkty stejné třídy.

Díky tomu se ASUS P565 bez problémů a s nebývalou lehkostí vypořádá i s náročnými úlohami a intenzivním multitaskingem – čímž se stává ideálním společníkem pro všechny uživatele z podnikatelského sektoru, kteří požadují výkon bez kompromisů a maximální rychlost při práci. Završením celé řady velmi působivých funkcí je 2,8" dotykový displej s rozlišením 480×640 pixelů, jenž poskytuje velmi čistý a jasný obraz při prohlížení fotografií i při práci s tabulkovým editorem.

Vystupte do zatím nepoznaných výšin produktivity
PDA telefon ASUS P565 je dokonalou výzbrojí každého podnikatele. Extrémně výkonný procesor o frekvenci 800 MHz ve spolupráci s jedinečným, inovativním uživatelským dotykovým rozhraním Glide zajišťuje vysoký výkon a rapidní nárůst produktivity. Rychlý procesor předurčuje PDA telefon P565 k multitaskingu, zatímco dotykové rozhraní Glide umožňuje uživatelům účinně přepínat mezi jednotlivými úlohami konečky jejich prstů. P565 přichází také s bohatou nadílkou softwaru a funkcí vhodných pro podnikatele – například push mail, skener vizitek nebo Microsoft Office Mobile. S dalšími užitečnými aplikacemi, jako je Anytime Launcher či Multi-Home, mohou uživatelé nahlížet do kalendáře, zjistit místní čas v aktuálním nebo vzdáleném městě nebo mít vždy aktuální předpověď počasí, on-line zprávy a mnoho dalších informací – jednoduše intuitivním klepnutím, posunutím nebo tažením prstu.

Dotykový displej s vysokým rozlišením přináší dokonale čistý obraz
ASUS P565 je vybaven 2,8" VGA (480×640 pixelů) dotykovým displejem s vysokým rozlišením, který nabízí velmi čistý a brilantní obraz. Fotografie jsou ostřejší a věrnější a veškeré části pracovních dokumentů, jako například jednotlivé buňky tabulek, jsou zobrazeny zřetelně a se všemi detaily – oči jsou díky tomu i při dlouhodobém používání mnohem méně namáhány.

Nádech zakázkové jedinečnosti
PDA telefon ASUS P565 je navržen tak, aby zaručeně zanechal dlouhotrvající a hluboký dojem. Kryt jeho baterie je vykládán černou umělou kůží, která okamžitě vzbudí respekt a pozornost. Kůže příjemně kontrastuje s moderním, velmi lesklým zevnějškem P565 a vyvolává u uživatelů — více než v případě kterýchkoliv jiných telefonů na trhu — přirozenou touhu se ho dotknout.

O rozhraní Glide
Glide je revoluční dotykové uživatelské rozhraní, jehož prostřednictvím mohou uživatelé svůj přístroj zcela ovládat — mohou dělat výběry, přibližovat, rolovat a přepínat — jednoduše letmým tahem prstu. Tomuto exkluzivnímu rozhraní jsou přizpůsobeny také jedinečné aplikace, s nimiž mají uživatelé přístup k celé řadě funkcí, jako například sledování aktuálního zpravodajství, zjišťování předpovědi počasí, prohlížení fotografií nebo poslechu hudby – vše několika klepnutími prstu. Uvedené aplikace známé pod názvy Multi-Home, Anytime Launcher, EziPhoto a EziMusic dokonale naplňují význam hesla „celý svět u konečků vašich prstů“. Více informací o rozhraní Glide naleznete na adrese http://event.a­sus.com/mobile/gli­de/.

Měšec.cz: Stavební spoření: alternativa i pro seniory

Stavební spoření: alternativa i pro seniory

Vitalia.cz: Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Měšec.cz: Sleva na dítě a manželku pro OSVČ je zpět. Ale..

Sleva na dítě a manželku pro OSVČ je zpět. Ale..