CeBIT 2008: ASUS představuje inovativní řešení síťového připojení pro manažery

[Tisková zpráva] Výjimečně vysoký výkon a nové „zelené” technologie šetřící energii s novou řadou komerčních řešení

Praha 5. března 2008 – ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, představuje na letošním ročníku výstavy CeBIT v Hannoveru komerční řešení určené pro podnikatele a pracovníky malých a středně velkých firem. Výjimečnost komerční elektroniky ASUS je utvářena novou řadou síťového připojení, serverových a mobilních výpočetních řešení, které zvyšují efektivitu i bezpečnost obchodního styku. A to vše s ohledem na životní prostředí.

ASUS Green Design pro čistší Zemi
Dvěma klíčovými pojmy dnešní doby jsou „zelená“ a „úspora energie“. Tyto koncepty na nějaký čas vzbudily zájem mnoha uživatelů, a proto věnovala společnost ASUS velké úsilí návrhu green design zařízení a produktů s vysokou úsporou energie. Green Design servery společnosti ASUS jsou vybaveny zdroji s funkcí úspory energie, a jsou tak schopny zvýšit efektivitu jejího využití, snížit množství tepla, a snížit tak energetické ztráty až o 45 %. Mezi servery obsahující tyto výhody patří RS160-E5 a RS100-E5/PI2.

Zlepšení energetické účinnosti díky Green Design
Green Design pomáhá optimalizovat energetickou účinnost, což má za následek nižší zatížení a vyšší úspory energie. Integrací technologie Green Design od společnosti ASUS do serverových desek je možné dosáhnout navýšení energetické účinnosti až o 90 %. Úspory energie během jedné hodiny budou tak velké, že by vystačily na nepřetržité napájení 70W žárovky po stejnou dobu. Tuto úsporu lze velmi dobře demonstrovat právě u serverových desek DSEB-DG.

Flexibilní a cenově výhodné síťové připojení
Ideální síťové prostředí by mělo být univerzální do té míry, aby bylo schopné poskytnout možnosti vylepšení a dalšího rozšíření. To je důvod, proč společnost ASUS, vůdčí činitel ve výzkumu a vývoji nových technologií, navrhla nové řešení síťového připojení, které pomůže uživatelům zajistit potřebnou flexibilitu a efektivitu. Síťové zařízení ASUS GX1024i+ nabízí extra porty pro rozličné servery, páteřní sítě a propojení přepínačů (switch), a využívá přídavné grafické uživatelské rozhraní ANWM Web GUI pro dosažení cenově výhodných a výkonných funkcí řízení. To vše za současného dosažení vyšších datových přenosů.

Víceúčelové sítě
Inovace síťového připojení společnosti ASUS sjednocují několik komunikačních funkcí do jednoho balíčku, který tak umožňuje snadný a pohodlný bezdrátový přenos dat a zvuku. Díky podpoře jak internetové telefonie VoIP, tak tradičních telefonních hovorů, nabízí ASUS AX112W uživatelům velké množství prostředků pro využití výhod bezpečné a stabilní komunikace.

Produktivita pro podnikatele na cestách
Pro veškerá mobilní výpočetní řešení nabízí kompletní řada notebooků ASUS elegantní rovnováhu mezi mobilitou a výkonem s funkcemi komplexního zabezpečení, které chrání jak software, tak samotný hardware těchto počítačů. Zabezpečení počítačů ASUS začíná čtečkou otisků prstů, která provádí snímání z živé vrstvy kůže, čímž je dosaženo velmi vysoké přesnosti a spolehlivosti skenování. Aplikace ASUS Security Protect Manager nabízí možnost požadavku vícenásobné autentizace pro přístup k datům při různých úrovních zabezpečení. Zabezpečená data jsou šifrována a uložena na hardwarovém modulu Trusted Platform Module (TPM), čímž je zajištěno komplexní zabezpečení, které zabraňuje útokům hackerů.

Kompletní řada notebooků ASUS je šetrná k životnímu prostředí a splňuje požadavky normy RoHS — nevyužívá tedy při výrobě žádných nebezpečných materiálů a látek. Počítače řady F6S nedávno obdržely certifikát Energy Star, přičemž firma usiluje o to, aby i další modely splňovaly v blízké budoucnosti příslušné požadavky, a poskytly tak „zelené“ mobilní výpočetní řešení. Za účelem zvýšení energetické účinnosti byla exkluzivně vyvinuta technologie Power4 Gear eXtreme, která prodlužuje životnost baterií až o 20 – 25 %.

Úspěchy společnosti ASUS za rok 2007
Firma ASUS má za sebou velmi úspěšný rok 2007, ve kterém získala po celém světě celkem 2 568 ocenění. K tomu zaujala 10. místo v hodnocení časopisu Business Week „InfoTech 100“ mezi společnostmi roku a byla vyhlášena časopisem Wall Street Journal Asia „Jedničkou v poskytování kvality a služeb“.

ASUS na výstavě CeBIT 2008
Chcete-li získat více informací o nejdůležitějších produktech společnosti ASUS, navštivte prosím její stánky D39 a E37 v hale 26.

Více informací o produktech společnosti ASUS naleznete na webových stránkách společnosti http://www.asus.com nebo http://cz.asus.com.

Podnikatel.cz: Snížení DPH na 15 % se netýká všech

Snížení DPH na 15 % se netýká všech

Vitalia.cz: Nejlepší obranou při nachlazení je útok

Nejlepší obranou při nachlazení je útok

DigiZone.cz: Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Vitalia.cz: Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Root.cz: Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

DigiZone.cz: Vedení ČRo: personální změny od ledna

Vedení ČRo: personální změny od ledna

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat