ASUS ROG Maximus II Formula: Nepřekonatelné herní zážitky s dokonale realistickým zvukem

[Tisková zpráva] Nová základní deska se zvukovou kartou Supreme FX X-Fi přináší jedinečné herní zážitky

Praha 14. července 2008 – ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, uvádí na trh novou základní desku ASUS ROG Maximus II Formula Series. Vzhledem k tomu, že je vybavena čipovou sadou Intel P45 a podporuje operační paměti DDRII, je tato deska skutečně špičkovým hardwarem, který nabízí vysoký výkon při hraní her a splňuje požadavky i těch nejnáročnějších hráčů. Kromě toho poskytuje zvuk ve vysoké kvalitě prostřednictvím vylepšené zvukové karty SupremeFX X-Fi, zatímco inovativní technologie CPU Level Up umožňuje flexibilní zvýšení výkonu procesoru — a to bez jakéhokoliv komplikovaného natavení. V neposlední řadě je tato základní deska vybavena také konstrukcí napájení Extreme Engine, která poskytuje stabilní přísun energie a zajišťuje tak plynulý a bezproblémový provoz.

Dokonalé prostorové ozvučení díky SupremeFX X-Fi
Republic of Gamers (ROG) zajišťuje ty nejlepší herní zážitky pro všechny opravdové hráče.

Spolu s přibalenou novou zvukovou kartou SupremeFX X-Fi vás základní deska ROG Maximus II Formula zahrne tak věrným zvukem, že nabudete dojmu, jako byste se nacházeli přímo v centru samotné hry. S důrazem na vysoce kvalitní zvuk využívá karta Supreme FX X-Fi zvukový kodek ADI 2000B, soupravu nástrojů Creative X-Fi, technologii CMSS3D a Crystalizer, a navíc i autentické zvukové efekty EAX, které jsou při hraní zárukou kvalitního virtuálního 3D zvuku.

Zvýšení výkonu CPU nebylo nikdy tak snadné
Díky technologii CPU Level Up snadno dosáhnete zvýšení výkonu procesoru na takovou úroveň, která bude vyhovovat vašim aktuálním herním potřebám. Jedině, co musíte udělat, je vybrat model CPU ze seznamu v systému BIOS. Jakmile tak učiníte, systém se o vše ostatní postará sám a vyladí váš procesor tak, aby běžel rychlostí, kterou jste v předchozím kroku nastavili.

Jedinečné provedení Extreme Engine přináší výjimečný výkon
Všeobecně známá zručnost inženýrů společnosti ASUS se jasně projevila v nové technologii ROG Extreme Engine — další generaci vícefázové konstrukce napájení, která poskytuje neobvyklý prostor pro přetaktování, jímž je možné dosáhnout skutečně extrémních zážitků. Tato nová technologie zahrnuje 16fázovou konstrukci napájení pro CPU, 2fázové napájení pro operační paměť a 3fázové napájení pro Northbridge. Extreme Engine nabídne uživatelům další možnosti nastavení napájení v systému BIOS, jejichž upravením bude možné dosáhnout ještě vyššího výkonu. Výhradní využití komponent nevyšší kvality je zárukou stabilního provozu, přičemž energetická účinnost až 96 % a automatické řízení napájení zajišťují nižší energetické ztráty a menší množství produkovaného tepla. Díky tomu si budou moci hráči vychutnat dokonalé herní zážitky ve stabilním prostředí.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).