ASUS ROG Rampage Formula: Nejlepší volba pro hráče

[Tisková zpráva] Užijte si chladné a tiché přetaktování s inovativní konstrukcí chladícího modulu Pin-Fin

Praha 26. března 2008 – ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, představuje novou základní desku rodiny ROG (Republic of Gamers) – Rampage Formula. Ta díky inovované konstrukci chladícího modulu Pin-Fin poskytuje tiché a vysoce efektivní chlazení, které umožní uživatelům využít stabilnějšího prostředí pro přetaktování. Navíc, pomocí inovativní technologie pro přetaktování — CPU Level Up, získají uživatelé možnost využít snadného a flexibilního přetaktování CPU, a to dokonce bez jakýchkoliv předchozích zkušeností s přetaktováním.

Tiché chlazení díky zdokonalené konstrukci chladícího modulu Pin-Fin Vzhledem k tomu, že vysoké teploty velmi výrazně ovlivňují stabilitu a tím i výsledky dosažené přetaktováním, je dobře řešené chlazení základní desky klíčovým faktorem při přetaktování. Nová konstrukce chladícího modulu Pin-Fin překonává dosavadní představy o hraniční oblasti efektivního proudění vzduchu a přináší v porovnání s tradičním vsazeným řešením pasivního chlazení Stack-Fin heatpipe celkově mnohem lepší chladící výkon. Tato deska se vyznačuje také zvětšenou plochou pro odvod tepla, která umožňuje dosáhnout nejefektivnějšího rozptýlení tepla a tím i nejlepšího chlazení. Nová konstrukce chlazení navíc umožňuje účinně snižovat teploty systému i při velmi nízkých otáčkách ventilátoru, čímž poskytuje výrazně tišší pracovní prostředí.

CPU Level Up: Vše, co potřebujete k vyladění
Základní deska ROG Rampage Formula přichází s jedinečnou funkcí flexibilního vylepšení CPU bez nutnosti dalších nákladů. S funkcí CPU Level Up získají uživatelé možnost snadno vylepšit svůj CPU, dokonce i bez jakýchkoliv předchozích zkušeností s přetaktováním. Uživatel si jednoduše vybere procesor, který potřebuje, a základní deska se o všechno ostatní postará. Jen ve třech snadných krocích (vstup do BIOSu → volba CPU Level Up → restart) umožní tato užitečná funkce dosáhnout vyššího výkonu. Tato inovativní technologie se objevila také na seznamu deseti nejlepších technologií a trendů roku 2007 (Ten Best Technologies and Trends of 2007) na stránce Extremetech, která se zabývá recenzemi.

Vychutnejte si nefalšovaný HD zvuk s technologií SupremeFX II
SupremeFX II přináší všem hráčům komunity ROG vynikající zážitek z audia ve velmi vysoké kvalitě. Technologie SupremeFX II přichází s jedinečnými inovacemi zvuku, které umožní hráčům během hry odhalit nepřítele v 3D prostředí. SupremeFX II nabízí také speciální nástroj pro zdůraznění lidského hlasu ve hrách, díky kterému budou rozhovory čistčí a lépe slyšitelné.

Úspěchy společnosti ASUS za rok 2007
Firma ASUS má za sebou velmi úspěšný rok 2007, ve kterém získala po celém světě celkem 2 568 ocenění. K tomu zaujala 10. místo v hodnocení časopisu Business Week „InfoTech 100“ mezi společnostmi roku a byla vyhlášena časopisem Wall Street Journal Asia „Jedničkou v poskytování kvality a služeb“.

Více informací o produktech společnosti ASUS naleznete na webových stránkách společnosti http://www.asus.com nebo http://cz.asus.com.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).