ASUS spustil vlastní videoportál – filmařem teď může být každý!

[Tisková zpráva] Společnost ASUS spouští v České republice projekt Nahraj a vyhraj‚ díky kterému mohou nadějní filmaři ukázat svá videa na portálu www.nahraj-vyhraj.cz celému světu a vyhrát jeden z nejlepších současných notebooků. ASUS ovšem podporuje nejen začínající filmové umělce, v letošním roce se stal také oficiálním dodavatelem notebooků pro 44. Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech. Na vzniku videoportálu se spolu s ASUS podílí také společnost Intel.

Cílem společnosti ASUS a projektu Nahraj a vyhraj je poskytnout jedinečnou příležitost především mladé generaci poměřit své filmařské dovednosti, tvořit zábavná videa a navíc vyhrát nejnovější typ notebooku ASUS UX50V. Zadání je velmi jednoduché: natočit video, kde hlavní roli hraje notebook, zaujmout co nejvíce lidí a získat jejich hlasy. Začínající filmoví tvůrci by se ve svých snímcích měli zaměřit na notebooky, které hrají nejen hlavní role ve filmových příbězích, ale jsou i nezbytnou součástí každodenního života.

Mezi témata videí patří například: Můj den s notebookem, V hlavní roli notebook, Alternativní využití aneb notebook jako prkýnko na krájení zeleniny nebo podložka pod nohu stolu či téma nazvané Recyklace notebooku. „Krátce poté, co ASUS oficiálně spustil projekt Nahraj a vyhraj, byly na videoportál nahrány již desítky zajímavých filmových počinů. Navíc všichni mohou sami šířit svá videa na oblíbených komunitních profilech jako jsou MySpace nebo Facebook a zvýšit tak své šance vyhrát,“ říká Jana Lupoměská, marketingová manažerka ze společnosti ASUS.

Hlavním sloganem kampaně je: Příběh o kráse a lehkosti…
Společnost ASUS tímto projektem na podporu začínajících filmových umělců navazuje na spolupráci s těmi již profesionálními. Na letošním 44. Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech bude ASUS oficiálním dodavatelem výpočetní techniky a zajistí přístup návštěvníků k internetu. V rámci filmových dní budou mít návštěvníci možnost zhlédnout největší novinky včetně hlavní „hvězdy“ ASUS UX50V, kterou si budou moci vyzkoušet vedle několika dalších nejnovějších modelů notebooků a netbooků společnosti ASUS.

Festivalová nabídka: K ASUS notebooku TV tuner zdarma
V rámci filmových projektů připravil ASUS také speciální prodejní akci. Zákazníci, kteří se rozhodnou pro koupi některého z 18ti notebooků a Eee PC, dostanou hybridní TV tuner zcela zdarma. Podrobné informace jsou uvedeny na www.nahraj-vyhraj.cz.

ASUS se těší na setkání se všemi filmovými fanoušky online na videoportálu nebo přímo v Karlových Varech od 3. do 11. července 2009.

O společnosti ASUS
Společnost ASUS je vůdčí společností nové éry digitálních technologií. Díky více než deseti tisícům zaměstnanců na celém světě a špičkovému týmu pro výzkum a vývoj nových technologií dosáhly výnosy společnosti za rok 2008 celých 8,1 miliardy amerických dolarů. Společnost ASUS již jedenáct let nepřetržitě figuruje v přehledu nejúspěšnějších světových společností časopisu Business Week „Info Tech 100“. Za poskytování nejkvalitnějších výrobků a služeb na Tchaj-wanu jí první místo udělil také deník Wall Street Journal Asia.

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Vitalia.cz: Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

DigiZone.cz: Vedení ČRo: personální změny od ledna

Vedení ČRo: personální změny od ledna

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

Měšec.cz: Stavební spoření: alternativa i pro seniory

Stavební spoření: alternativa i pro seniory

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák