ASUS uvádí jedinečnou grafickou kartu se dvěma HD3850 GPU

[Tisková zpráva] Grafická karta ASUS EAH3850X2/HTDI/1G nabízí neuvěřitelné 34% navýšení výkonu

Praha 21. května 2008 – ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, uvádí na trh první dvojitou HD3850 grafickou kartu na světě — EAH3850X2/HTDI/1G. Tato grafická karta, vybavená dvěma GPU HD3850, je schopna dosáhnout zvýšení rychlosti o 34 % v porovnání s jedním GPU, nebo 5% zvýšení rychlosti v porovnání se dvěma samostatnými GPU v crossfire konfiguraci. EAH3850X2/HTDI/1G je speciálně navržena se dvěma chladiči fansink – každý z nich je určen pro jeden procesor, aby bylo zajištěno efektivní odvětrávání, a tedy i spolehlivý provoz. Kromě toho je karta navíc vybavena vlastní velkou 1GB pamětí, která je navržena tak, aby při přehrávání multimedií i při hraní her pod rozhraním DirectX 10 poskytovala tu nejvyšší kvalitu.

Bezkonkurenční výkon s jedinou kartou
Jako první dual-HD3850 grafické řešení na světě je grafická karta ASUS EAH3850X2/HTDI/1G* schopná zvednout skóre 3DMark06 z 9 883 na 13 250 bodů, což představuje neuvěřitelný nárůst rychlosti o 34 % v porovnání se single-GPU. I při porovnání EAH3850X2/HTDI/1G* se dvěma single-GPU kartami v crossfire konfiguraci se skóre 3DMark06 zvýší z 12 585 na 13 250 bodů, což je stále 5% nárůst rychlosti. S touto grafickou kartou si nyní mohou počítačoví hráči opravdu vychutnat extremní herní zážitek.

Grafická paměť 1 GB GDDR3 pro nejlepší grafiku
Pokud se chcete vyhnout potížím spojeným s nadměrným vytížením nebo nedostatečností grafické karty, měla by pro vás být velikost její paměti tím nejdůležitějším faktorem. Pro nejnovější nebo nastávající hry, které mají vysoké nároky na grafickou paměť, a i vzhledem ke skutečnosti, že vývojáři her neustále zvyšují požadavky na velikost grafické paměti, je grafická karta ASUS EAH3850X2/HDTI/1G opravdu schopna poskytnout prvotřídní grafický výkon. To uživatelům přináší možnost naplno si užít hry nebo filmy, bez zpožďování nebo zasekávání, a to i při nastavení vysokého rozlišení a maximální kvality.

Extrémní výkon a nekompromisní kvalita
V souladu se slibem firmy ASUS o dodržování vysoké kvality nabízí karta ASUS EAH3850X2/HTDI/1G několik řešení, které zaručí nejlepší grafický výkon. Nový EMI Shield snižuje rušení (3~10 dB) a zaručuje silnější signály, teplota nově využitých pružinových cívek DIP je o 5 °C až 10 °C nižší, než je tomu u tradičních toroidních cívek, přičemž japonské kondenzátory s vodivým polymerem snižují napěťové ztráty a poskytují vyšší stabilitu.

Exkluzivní technologie ASUS GamerOSD pro všestranné využití grafické karty Grafická karta ASUS EAH3850X2/HTDI/1G mimo jiné přichází s exkluzivní technologií ASUS GamerOSD, která pomáhá využít opravdový potenciál VGA karet společnosti ASUS. Tato technologie umožňuje přetaktovat GPU přímo při hraní her. Uživatelé tak v případě potřeby mohou v reálném čase zvyšovat výkon. Navíc tento nástroj umožňuje snadno nahrávat dění ve hře nebo jej živě vysílat přes internet.

DigiZone.cz: Optimedia: hybridní kampaň Nescafé

Optimedia: hybridní kampaň Nescafé

DigiZone.cz: R2B2 a Hybrid uzavřely partnerství

R2B2 a Hybrid uzavřely partnerství

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Vitalia.cz: Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Root.cz: Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny