ASUS uvádí duální grafickou kartu série EAH3870X2 s čipy RV670XT

[Tisková zpráva] Grafická karta EAH3870X2/G/3DHTI/1G nabízí vysoký grafický výkon, vylepšené 0,8ns paměti a dva DVI výstupy navíc

Praha 25. února 2008 – ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, odhaluje nejnovější generaci GPU firmy AMD – světově první grafické karty EAH3870X2/G/3­DHTI/1G a EAH3870X2/G/HTDI/1G se dvěma čipy RV670XT na jedné desce. Model EAH3870X2/G/3­DHTI/1G je vybaven nejrychlejšími vylepšenými 0,8ns DDR3 paměťmi a dvěmi exkluzivními DVI výstupy. Tyto karty nabízejí speciální dvojitý chladič na oba grafické procesory pro účinný odvod tepla. Jako bonus přichází série ASUS EAH3870X2 s přibalenou žhavou novinkou, DX10 hrou Company of Heroes: Opposing Fronts.

Exkluzivní konstrukce hardwarových prvků
Grafická karta EAH3870X2/G/3­DHTI/1G je vybavena nejrychlejšími vylepšenými 0,8ns DDR3 paměťovými moduly a využívá vysoký potenciál těchto superrychlých pamětí pro vysoký výkon. Díky dvěma exkluzivním DVI výstupům je možné připojit až čtyři video výstupy. Grafická karta EAH3870X2/G/3­DHTI/1G navíc využívá speciálně navržený dvojitý chladič, který účinně odvádí teplo od obou GPU, a tak umožňuje mnohem stabilnější provoz v porovnání s ostatními jednoduchými chladiči.

Horká DX10 herní novinka – Company of Heroes: Opposing Fronts Hra Company of Heroes: Opposing Fronts je druhým pokračováním jedné z nejlépe hodnocených strategií, která přináší nevídaně realistickou úroveň a odhaluje válku v její temnější a drsnější podobě. S vylepšenými světelnými efekty, délkou misí, zdokonalenou umělou inteligencí vojáků i vozidel, rozšířeným fyzikálním modelem a dynamickým systémem počasí nastavuje tato hra novou laťku vizuálního realismu pro strategie v reálném čase (RTS). S využitím silného výkonu série ASUS EAH3870X2 si hráči můžou vychutnat maximální podívanou, kterou hra v současnosti dokáže nabídnout.

Nekompromisní kvalita od společnosti ASUS
V souladu se slibem firmy ASUS o dodržování vysoké kvality nabízí série EAH3870X2 několik řešení k zajištění grafického výkonu nejvyšší kvality. Díky elektromagnetickému stínění (EMI shield) může být sníženo rušení o 3 dB až 10 dB EMI, což poskytuje stabilnější přenos dat. Přímo umístěné integrované cívky můžou rovněž snížit teplotu o 5° C až 10° C v porovnání s klasickými toroidními cívkami. Japonské polymerové kondenzátory navíc dokáží snížit elektrické ztráty, a zajistit tak stabilnější provoz. Tyto vlastnosti přinášejí uživatelům možnost užít si s grafickou kartou série EAH3870X2 extrémní výkon a nekompromisní kvalitu.

Více informací o produktech společnosti ASUS naleznete na webových stránkách společnosti http://www.asus.com nebo http://cz.asus.com.