ASUS uvádí světově první přetaktovanou verzi série EAH3650

26. 2. 2008

[Tisková zpráva] Užijte si o 10 % vylepšený výkon s grafickou kartou ASUS EAH3650 TOP/HTDI/256M

Praha 25. února 2008 – ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, uvádí na trh přetaktovanou verzi nejnovější generace GPU firmy AMD – ATI Radeon HD 3650 čipset na grafické kartě ASUS EAH3650 TOP. Tato výkonná grafická karta umožňuje uživatelům vychutnat si vynikající 10% zlepšení herního výkonu. Obě karty ASUS EAH3650 TOP/HTDI/256M a EAH3650/HTDI/256M jsou navrženy pro herní účely pod funkcemi nabitým rozhraním DirectX 10.1 a pro vynikající přehrávání multimédií, přičemž spotřebují méně energie díky novým 55nm procesorům, které jsou energeticky účinnější. Kromě toho udrží chladič Glaciator teplotu GPU o 12° C níže než srovnatelné chladiče.

Vylepšení výkonu o 10 %
U grafické karty EAH3650 TOP mohou hráči očekávat nárůst taktů jádra a pamětí z 725 Mhz až na 800 Mhz a z 800 Mhz až na 900 Mhz. Špičkové vylepšení výkonu zvedne výsledné skóre grafické karty EAH3650 TOP v testu 3DMark06 ze 4 889 na 5 382 bodů. Přináší tak úžasné zvýšení rychlosti o 10 % oproti srovnatelným grafickým kartám*. S grafickou kartou ASUS EAH3650 TOP/HTDI/256M mohou nyní hráči pocítit obrovský herní výkon.

O 12° C chladnější s exkluzivním chladičem Glaciator
Série EAH3650 firmy ASUS využívá speciálně navržený chladič Glaciator, který účinně odvádí teplo od grafické karty. Stejně jako ledová bouře umí i chladič Glaciator rychle odvádět teplo z GPU, a snížit tak jeho teplotu o skvělých 12° C v porovnání s ostatními chladiči**. I přes nebývalou chladící schopnost je hlučnost Glaciatoru v porovnání s běžnými chladiči poloviční – pouhých 25 dB, což je téměř nepostřehnutelné v tiché místnosti. Tento chladič splňuje nároky uživatelů, kteří požadují vynikající chlazení bez nadbytečné hlučnosti ventilátoru.

Vysoká kvalita od firmy ASUS
V souladu se slibem firmy ASUS o dodržování vysoké kvality nabízí série EAH3650 několik řešení k zajištění grafického výkonu nejvyšší kvality. Díky elektromagnetickému stínění (EMI shield) může být sníženo rušení o 3 dB až 10 dB EMI, což poskytuje stabilnější přenos dat.

Přímo umístěné integrované cívky můžou rovněž snížit teplotu o 5° C až 10° C v porovnání s klasickými toroidními cívkami. Japonské polymerové kondenzátory navíc dokáží snížit elektrické ztráty, a zajistit tak stabilnější provoz. Tyto vlastnosti přinášejí uživatelům možnost užít si s grafickou kartou série EAH3870X2 opravdu vysoký výkon.

Pravá radost z HD spolu s vynikající účinností
Série EAH3650 firmy ASUS je vybavena novým 55nm procesorem, díky kterému je grafická karta schopna podávat nejvyšší možný výkon, zatímco je tišší a spotřebuje méně energie než kdykoliv předtím. U her podporujících Microsoft® DirectX® 10.1 nabízí překrásné efekty, ohromující 3D grafiku a efekty stínů jako v reálném světě. Sběrnice PCI Express® a PCI Express® 2.0 umožňují zvednout propustnost na dvojnásobek v porovnání se stávajícími PCI Express kartami od firmy AMD. Poskytují tak uživatelům úžasné herní zážitky.

Exkluzivní ASUS GamerOSD pro univerzální grafické použití
Série EAH3650 přichází také s exkluzivním programem ASUS GamerOSD, který pomáhá uvolnit pravý potenciál grafických karet ASUS. S tímto nástrojem lze přetaktovat grafický procesor přes grafické rozhraní přímo během hraní. Uživatelé tak v případě potřeby mohou v reálném čase zvyšovat výkon. Navíc tento nástroj umožňuje snadno nahrávat dění ve hře nebo jej živě vysílat přes internet.

Více informací o produktech společnosti ASUS naleznete na webových stránkách společnosti http://www.asus.com nebo http://cz.asus.com.

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Vitalia.cz: Jak vybrat ořechy do cukroví a kde mají levné

Jak vybrat ořechy do cukroví a kde mají levné

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Podnikatel.cz: Italové dělají mozzarellu z mléka z Česka

Italové dělají mozzarellu z mléka z Česka

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Vitalia.cz: Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru