AT Computers distribuuje produkty německé společnosti BRAUN PHOTO TECHNIK

[Tisková zpráva] Ostrava, 29. 6. 2010 - Společnost AT Computers, jeden z největších distributorů IT na českém a slovenském trhu, je novým distributorem produktů německé společnosti BRAUN PHOTO TECHNIK. Výhradní distribuce v IT prodejním kanálu se týká jak českého, tak i slovenského trhu.

Zákazníci AT Computers díky novému kontraktu získávají přístup jak k ucelené nabídce značkových Li-Ion a NiMH akumulátorů pro nejrůznější typy digitálních fotoaparátů a videokamer včetně odpovídajících systémových (DSC) i univerzálních (All-In-One) nabíječek. Oblast energie pro FOTO / VIDEO bude postupně doplněna o profesionální a amatérské stativy, filmové skenery a široký sortiment digitálních rámečků.

Produktovou manažerkou zodpovědnou za výrobky BRAUN PHOTO TECHNIK u společnosti AT Computers je Monika Svobodová.

O společnosti AT Computers
AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem 8,0 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz.