AT Computers rozšiřuje nabídku síťových produktů o značku D-Link

[Tisková zpráva] Praha 9. listopadu 2009 - D-Link, dodavatel end-to-end síťových řešení pro firmy i domácnosti, rozšiřuje okruh autorizovaných distributorů svých produktů o AT Computers, distribuční společnost nabízející ICT zařízení, spotřební elektroniku a výrobky mobilních technologií. S platností od 1. listopadu tak bude přední distributor v oblasti IT zabezpečovat odbyt na 300 produktů značky D-Link.

AT Computers obohatí díky kontraktu svou nabídku produktového portfolia o síťová zařízení, zejména pak o bezdrátové produkty, switche a přístupové body. Velká poptávka je také po výrobcích určených pro SMB segment, kde D-Link společně s AT Computers zastávají vedoucí pozice na trhu. D-Link tak získává v AT Computers jednoho z nejvýznamnějších IT distributorů v České republice a na Slovensku, firmě AT Computers se zase díky spolupráci s D-Linkem nabízí možnost oslovit zákazníky z rozlišné cílové skupiny a tím se stává pro své partnery ještě atraktivnější.

„Spolupráce těchto dvou předních firem na trhu přináší našim obchodním partnerům mnoho dobrého – nyní u AT Computers totiž najdou opravdu vše důležité pro svůj byznys. D-Link navíc poskytuje kvalitní českou technickou podporu i záruční podmínky,″ uvádí Martin Harazím, ředitel nákupu AT Computers. Partnerství s AT Computers si pochvaluje také Aleš Pícl, ředitel společnosti D-Link: „Kvalitní distribuční síť je klíčovým faktorem k zajištění prodeje a prodejní podpory našim produktům. Partnerům tak chceme umožnit rozšířit jejich obchodní dosah a poskytnout jim větší dostupnost našich produktů.” Produktovým manažerem odpovědným v AT Computers za značku D-Link byl jmenován Michal Diviš.

O společnosti D-Link
D-Link, který slaví v tomto roce 23 let „budování sítí pro lidi“, dosáhla pozice jednoho z předních dodavatelů síťových broadbandových digitálních prvků pro hlasovou a datovou komunikaci a řešení pro digitální domácnosti, malé a střední podniky či velké společnosti. Celosvětově dodává 21 % všech LAN přepínacích portů a před ním se drží již jen společnost Cisco. D-Link byl nedávno zahrnut do přehledu nejúspěšnějších světových společností působících v oblasti informačních technologií v BusinessWeek Magazine „Info Tech 100“.

D-Link má zastoupení ve 20 zemích po celé Evropě s centrem v Londýně. Tento region je pro společnost strategicky důležitý a představuje jednu třetinu jejích globálních příjmů. Více informací najdete na www.dlink.cz nebo na www.facebook.com/dlin­kcz.

O společnosti AT Computers
AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem 8,0 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).