ATEN ukazuje na veletrhu INVEX 2006 v Brně KVM přepínače pro serverovny i pracovní stanice

3. 10. 2006

[Tisková zpráva] Taipei – 24. září 2006. ATEN International Co. Ltd., přední designer, výrobce a distributor pokročilých spojovacích technologií, dnes oznámil, že na veletrhu INVEX 2006 od 9 do 13. října (Hala F, stánky 25 a 31) představí řešení managementu serveroven a KVM přepínače pro úsporu místa i nákladů.

Expozice obou distributorů, společností Krup Praha a Comar Netline Brno předvedou nejnovější KVM přepínače ATEN pro malé firmy i serverovny. Návštěvníci se zde mohou setkat s All-in-One KVMP™ řešeními, která propojují vše co je třeba u pracovní stanice.

Například USB KVMP™ přepínače Master View CS-1732A / CS-1734A podporují zvuk a obsahují USB rozbočovač, čímž umožňují snadné ovládání více PC a periferních zařízení na jedinou konzolu. Uživatel může jednoduše ovládat dva (CS-1732) nebo čtyři počítače (CS-1734) a dvě další USB zařízení prostřednictvím vestavěných USB portů na předním a zadním panelu a konektorů pro zvukový signál.

DVI USB KVM přepínače Master View CS-1762 / CS-1764 DVI USB KVM umožňují uživatelům řídit dva nebo čtyři počítače (PC či Mac) s DVI video výstupem prostřednictvím jednoho monitoru (připojený přes DVI port), USB klávesnice a USB myši. Tyto přepínače tak plně vyhovují digitálním a analogovým signálům DVI a při převodu mezi analogovým a digitálním signálem u nich nedochází k distorzi obrazu. Přepínače CS-1762 / CS-1764 mají na předním panelu tlačítka pro snadné přepínání mezi připojenými počítači nebo je možné využít horké klávesy.

Řešení pro serverovny bude reprezentovat KM0832, nový KVM přepínač řady Matrix s kapacitou pro řízení více než tisíce serverů. Nový KVM přepínač KM 0832 Matrix, který je součástí řady KVM řešení ALTUSEN společnosti ATEN, má kapacitu 8 konzolí/32 portů. Osm uživatelů tak může řídit provoz až 32 serverů. KVM přepínač KM832 podporuje různé konzole pro nezávislý i současný přístup a řízení serverů na různých platformách a operačních systémech. K propojení využívá KM0832 standardní kabeláž CAT 5, což redukuje potřebný prostor a snižuje tak nároky na vybavení serveroven.

Do řady KVM Over the NET™ patří i nový 16-portový KVM přepínač KN2116 podporující vzdálený přístup k maximálně 16-ti serverům pro 64 uživatelských účtů. KN2116 umožňuje administraci z lokální konzole a zároveň až dvou vzdálených webových konzolí přes IP síť. Konzole administrátorů pracují na platformě Windows nebo Java pro web.

Řada řešení KVM Over the NET™ zahrnuje také CC1000 Control Center Over the NET™ , poskytující centralizovaný přístup, administraci a řízení vašich lokálních i vzdálených datových center odkudkoli. Toto softwarové řešení usnadňuje management zařízení ALTUSEN Over the NET™ a poskytuje uživateli praktický a flexibilní způsob řešení potřeb jeho IT infrastruktury.

Oba distributoři, společnosti Krup Praha and Comar Netline Brno, vedle řady KVM přepínačů budou vystavovat také video přepínače a rozšiřující moduly produktů ATEN.

Všichni návštěvníci veletrhu INVEX , které zajímají KVM přepínače jsou zváni do Haly F, na stánky 25 a 31. Více informací o produktech ATEN získáte na www.aten.com nebo na webech distributorů www.krup.cz a www.comar.cz

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Vitalia.cz: Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu