Atlantis - Road Show 2010

[Tisková zpráva] Během měsíce června proběhnou road show společnosti atlantis datacom v Praze - Brně - Ostravě - Bratislavě, během kterých budou představeny produktové a distribuční novinky, koncepty pro datová centra, MAN sítě a FTTx jak z pohledu aktivních prvků, tak i z hlediska pasivní infrastruktury. V rámci roadshow bude připravena možnost vyzkoušet si některá prezentovaná řešení a na závěr vždy proběhne také slosování o ceny. Více informací se dozvíte na stránkách www.atlantis.cz

atlantis datacom spol. s r.o.
Společnost atlantis datacom byla založena v roce 1996. Již od samého počátku byly veškeré aktivity společnosti založeny na vysoké odbornosti a hluboké znalosti moderních komunikačních technologií. Jako na producentech nezávislý dodavatel komunikačních řešení může pro své zákazníky vybírat ty nejlepší produkty, které se na celosvětovém trhu objeví. Společnost atlantis datacom se zaměřuje na distribuci, technickou podporu a konzultace v oblasti datových technologií pro podnikové sítě i sítě telekomunikačních operátorů.

Současný tým společnosti atlantis datacom je složen ze špičkových odborníků, kteří mají veškeré znalosti o dostupných zařízeních a standardech, zkušenosti z celé řady projektů a odborné certifikáty výrobců. Kvalitu jistě dokumentuje i skutečnost, že atlantis datacom poskytuje celou řadu školení, z nichž řada je oficiálním školením výrobců.

Pro své zákazníky poskytuje atlantis datacom i konzultační služby, které jsou flexibilně realizovány podle konkrétních potřeb zákazníka – od návrhů koncepce rozvoje sítě, přes studie a projektové dokumentace až po odborné oponentury projektů třetích stran.

Široké spektrum nabízených produktů tvoří kompletní řešení komunikační infrastruktury pro podniky i telekomunikační operátory. Hlavními pilíři portfolia produktů jsou:
systémy strukturované kabeláže
optické kabely pro LAN i WAN sítě
měřící přístroje pro kabeláže, certifikační testery
aktivní prvky pro počítačové sítě LAN,WAN,MAN
optické sítě FTTO, FTTD, FTTH
bezdrátové sítě pro podniky i ISP
prvky pro budování rozsáhlých IP sítí
prvky pro síťovou bezpečnost
koncová uživatelská zařízení – xDSL, VoIP