ATLAS.cz představuje svou vlajkovou službu pro střední a malé firmy „Atlas firem“

[Tisková zpráva] Praha, 15. března 2007 – Atlas představuje novou službu „Atlas firem“ určenou pro střední a malé firmy. Tato služba umožní nejen jednoduchý a rychlý způsob zviditelnění každé firmě v prostředí internetu, ale také nabídne menším společnostem poradenský servis, pro lepší orientaci ve světě podnikání.

Mezi hlavní výhody služby patří nový velice intuitivní a rychlý způsob registrace do Atlasu firem, která probíhá pouze ve třech krocích. Registrace je přímo napojena na databázi adresních bodů, která garantuje přesnost sestavení adresy jako jednoho z klíčových prvků pro prezentaci firem. Atlas v rámci nové služby, jako jediný z portálů, nabídne svým zákazníkům možnost prezentovat své konkrétní nabídky zboží, či služeb na internetu, a to nejen ve výsledcích hledání ve firmách, ale též jako součást výsledků fulltextového hledání. Všechny firmy zaregistrované do Atlasu firem se nově také zobrazí na nových mapách portálu na stránce www.amapy.cz.

„Změnili jsme kompletně design celé služby a vytvořili příjemné a jednoduché uživatelské prostředí. Na hlavní stránce Atlasu firem jsou vedle vyhledávacího rozhraní a nové registrace pro firmy umístěny praktické informace pro podnikání spolu s právním a daňovým poradenstvím, které by měly být přínosem pro všechny uživatele. Pro rychlou orientaci ve výčtu oborů firem nabízí Atlas též abecedně řazený rejstřík kategorií, který je pravidelně aktualizován a doplňován, aby splňoval požadavky zákazníků i uživatelů,“ říká produktový manažer této služby Michael Bradík.

Nové je rovněž hledání v Atlasu firem: upraveno bylo vyhledávací rozhraní a vizitka firmy. „Hledání ve firmách se odehrává nad novou firemní databází, která svou strukturou a rozsahem odpovídá požadavkům uživatelů i inzerentů,“ dodává Michael Bradík.

Rozšířil se prostor a možnosti firemní vizitky pro firemní zákazníky: vedle kontaktních údajů, zobrazení na mapách Atlasu, kategorizace, obsahuje vizitka nově i možnost prezentovat nabídku produktů a služeb.

Na nový Atlas firem byla spuštěna reklamní kampaň, která kromě tištěné inzerce zahrnuje sérii reklamních spotů, které byly připraveny opět ve spolupráci s Petrem Čtvrtníčkem a Josefem Poláškem. Zajímavostí je, že tentokrát se na natáčení podíleli i přímo zaměstnanci portálu Atlas.cz.

Atlas firem ve své nové podobě se stal důležitým produktem obchodní sítě portálu Atlas. Odkaz na registraci do Atlasu firem lze nalézt na adrese www.katalog.a­tlas.cz. K rychlému hledání také poslouží záložka s názvem Firmy přímo na hlavní stránce Atlas.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).