ATLETIKA.CZ V NOVÉM DRESU!

11. 1. 2008

[Tisková zpráva] Praha, 11. 1. 2008 - Oficiální internetové stránky Českého atletického svazu www.atletika.cz získaly novou tvář. Moderní a přehlednější design pro jediný specializovaný atletický portál v České republice vytvořila společnost MEDIA FACTORY Czech Republic, a.s. Jak se upřímná snaha o zkvalitnění stávající podoby webu vydařila, mohou uživatelé posoudit již od středy 9. ledna.

Český atletický svaz se po čtyřech letech úspěšného fungování webu www.atletika.cz rozhodl, že je čas na změnu. „Oblast internetu a informačních technologií jde kupředu závratnou rychlostí. Nechtěli jsme ‘zaspat na startu’, a proto jsme se rozhodli pro inovaci stávající podoby našeho informačního portálu,“ vysvětluje místopředseda Českého atletického svazu Libor Varhaník a dodává: „Logickým vyústěním tudíž bylo oslovení firmy MEDIA FACTORY, se kterou úspěšně spolupracujeme již čtyři roky. Ta nám vyšla vstříc, a vznikl tak podle mého názoru velmi povedený a moderní design stránek, podpořený navíc inovovaným technologickým řešením webu.“

V nové grafické podobě se ideálně propojuje moderní design s přátelským uživatelským rozhraním. Obsah celého webu i struktura menu navíc zůstávají v takřka nezměněné a dlouhodobě osvědčené podobě, a díky tomu fanoušci, novináři, ale i atleti a trenéři se budou ihned na novém webu snadno orientovat. Větší pozornost je věnována vizuální stránce, využívání fotografií a dalších grafických prvků, které čtenáře zaujmou. Jednou z drobných zajímavostí bude variabilita horního banneru. Je připraveno šest motivů, které vždy odrážejí související odvětví atletiky. Webový portál je postaven na publikačním systému MEDIA FACTORY verze .NET.

Společnost MEDIA FACTORY, která patří k předním českým internetovým agenturám, dlouhodobě podporuje různé neziskové projekty a zakázku z větší části pojala jako sponzorskou podporu Českého atletického svazu. Leoš Špachta, obchodní a marketingový manažer společnosti, k tomu připojuje: „Vážíme si dlouhodobé spolupráce s Českým atletickým svazem a jsme rádi, že jako česká intrenetová agentura takto můžeme přispět k rozvoji české atletiky.“

Za dobu své existence portál www.atletika.cz dosáhl vysoké úrovně poskytovaných služeb, může se pochlubit kvalitním zpracováním i aktuálností přinášených informací, rozsáhlým archivem a fotogalerií či v neposlední řadě rychlým výsledkovým a statistickým servisem. O významu webu nejlépe vypovídá vysoká denní návštěvnost stránek, která v době velkých závodů a mistrovství přesahuje 6000 unikátních přístupů.

Vitalia.cz: Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Vitalia.cz: Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

Podnikatel.cz: EET zvládneme, budou horší zákony

EET zvládneme, budou horší zákony

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem