Aukro.cz zahajuje spolupráci s Bezrealitky.cz

[Tisková zpráva] Aukční portál Aukro.cz opět rozšiřuje portfolio svých služeb. Nově zahajuje spolupráci s unikátním serverem Bezrealitky.cz, který zprostředkovává prodej a koupi nemovitostí bez realitní kanceláře. První privátní trh s nemovitostmi je v pořadí třetím projektem, o který se spektrum služeb největšího aukčního serveru na českém internetu rozrůstá. Do rodiny služeb, které aukční platforma Aukro.cz svým uživatelům nabízí, patří od dubna loňského roku motoristický inzertní server Otomoto, od srpna běží spolupráce s nákupním rádcem Heuréka.

Pro více než 1 200 000 uživatelů registrovaných na aukčním portálu Aukro znamená spolupráce s Bezrealitkami rozšíření dosavadních možností při prodeji a nákupu nemovitostí. Tyto položky se v nabídce Aukra v menší míře objevovaly i před vytvořením samostatné kategorie Nemovitosti, která na největším českém aukčním serveru existuje teprve od letošního ledna. Prostřednictvím Aukra může kdokoliv uskutečnit rychlý a efektivní prodej, pronájem či hledání prostoru k bydlení, odpočinku nebo podnikání.

„Jsme velice rádi, že se nám podařilo navázat spolupráci v oblasti nemovitostí právě s tímto perspektivním partnerem. Aukro i Bezrealitky mají stejný cíl – využíváme nejmodernější technologie k propojení co nejširšího okruhu lidí bez nutnosti dalších prostředníků. Akcentujeme především silný komunitní rozměr našich projektů, protože Aukro i Bezrealitky jsou zákaznicky orientovány a těší se široké podpoře svých uživatelů. Obě služby přináší moderní nástroje pro rychlé a bezpečné obchodování na internetu a prakticky vytváří nový trh – Aukro v oblasti přímého obchodování mezi uživateli, Bezrealitky v oblasti realit,“ říká Václav Liška, výkonný ředitel společnosti Aukro.

Bezrealitky.cz umožňují prodej nemovitostí bez prostředníků s využitím nových technologií (například map pro bližší zobrazení lokality vybraného bytu či domu). Mezi hlavní výhody, které Bezrealitky nabízejí, patří bezplatné vystavení nemovitosti, úspora peněz a důraz na kvalitu a profesionalitu realitních transakcí. Majitel nemovitosti a zájemce jsou v přímém kontaktu, do transakce nevstupují třetí subjekty s nárokem na vysoké provize. Měsíčně navštíví Bezrealitky.cz více než 150.000 zájemců a uskuteční se zde více než 250 prodejů a pronájmů nemovitostí. Výše úspor na provizích realitním kancelářím přesahuje 12 milionů korun. „Soukromé transakce na realitním trhu se stávají stále populárnějšími a jsem rád, že při rozvoji tohoto trhu máme možnost spolupracovat se společností, která má s transakcemi na internetu tak velké zkušenosti jako Aukro. Věřím, že komunita uživatelů Aukra služby serveru Bezrealitky.cz ocení, a že se nám podaří vytvořit silný subjekt, který bude dále nabízet kvalitní internetové služby svým uživatelům,“ vysvětluje Jakub Havrlant, ředitel Bezrealitky.cz.

Služba Bezrealitky.cz se stala Projektem roku v loňském ročníku Křišťálové lupy. V této anketě o cenu českého internetu uspělo také Aukro, když bylo s velkou podporou svých uživatelů zvoleno eshopem roku.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).