AutoCont se stal partnerem roku 2010 společnosti CA Technologies

[Tisková zpráva] Na celosvětové konferenci CA World, konané v Las Vegas, ocenila společnost CA Technologies své nejvýznamnější partnery z celého světa. Jako vítěz byla pro oblast „Eastern EMEA“ (Evropa, Střední východ a Afrika) vyhlášena společnost AutoCont CZ a.s.

AutoCont je partnerem společnosti CA Technologies více jak 10 let se zaměřením na procesní řízení  provozu a poskytování IT služeb (ITIL) včetně techno­logické  podpory, dohled datových center a aplikací, monitoring a správu koncových zařízení a periferií i design řešení pro efektivní správu a optimalizaci nákladů na provoz. Díky špičkovým a dlouhodobě školeným odborníkům, kteří mají zkušenosti z projektů v multiplatformním prostředí, může odborné centrum Řízení IT společnosti AutoCont  poskytovat širokospektrální služby středně velkým i největším zákazníkům v zemi i regionu. Jedním z takových projektů byl projekt ve společnosti ČEZ, který přispěl k právě získanému ocenění.

„Produkty CA Technologies jsou uplatnitelné v podmínkách menších společností bez velkých úprav a současně umožňují  velmi rozsáhlé customizace, což při dostatečných zkušenostech umožní splnit i ty nejnáročnější požadavky největších společností v regionu,“ doplňuje Vladimír Váňa, manažer odborného centra Řízení IT ve společnosti AutoCont.

„Společnost AutoCont je jedním z nejstarších partnerů CA Technologies v České republice. Ocenění je logickým vyústěním řady společných úspěšných projektů na domácím i zahraničním trhu, kdy  konzultanti společnosti AutoCont nasazují řešení CA Technologies, napříč všemi segmenty trhu ICT,“ říká Petr Fesenko, Channel Account Manager ve společnosti CA Technologies.

AutoCont CZ a.s.

AutoCont CZ a.s. je společností, která v oblasti dodávek zboží, služeb a řešení na poli informačních a komunikačních technologií (ICT) úspěšně působí již 20 let. Z původního výrobce PC a prodejce výpočetní techniky se společnost rozvinula v jednoho z nejvýznamnějších dodavatelů ICT  v České republice. AutoCont je jednou z mála společností v oboru, která může portfoliem nabízených produktů a služeb výrazně oslovit zákazníky,  jak ze segmentu malých a středních firem, tak ze segmentu velkých firem, finančních institucí a státní správy. Svou nabídku zaměřuje především na budování IT infrastruktury, implementaci podnikových aplikací, vývoj SW a na  outsourcing provozu IT.

AutoCont CZ a.s. je součástí  českého soukromého holdingu AutoCont, do kterého dále patří například společnosti AutoCont SK, AutoCont Online a Dagis.

CA Technologies

Společnost CA byla založena v roce 1976. Sídlo společnosti se nachází  v USA, v Islandii, N.Y., CA působí  ve více než 140 zemích a v současnosti má  kolem 13.000 zaměstnanců. Společnost CA Technologies jedna z předních světových softwarových společností je dodavatelem software a služeb pro řízení a správu podnikové IT infrastruktury zejména s ohledem na komplexní bezpečnost, ukládání a dostupnost dat a podporu řízení životního cyklu projektů včetně nástrojů pro vývoj aplikací. Více informací o společnosti CA naleznete na www.ca.com